24 Octombrie 20

„Când hoarda întunecată s-a întrupat. Am fost, am văzut şi acum pot să dau mărturie.”

   „În timp ce Europa se clatină sub atacul URII PURE, poporul român îl celebrează ÎN PACE pe Parintele IUSTIN.
   Lumea se clatină. Ieri am trecut prin centrul Londrei. Trebuia să mă duc să văd cu ochii mei.
   Acolo am găsit iadul. Sute de indivizi îmbrăcați în negru, cu măşti negre pe față fixau din priviri orice persoana albă care trecea pe acolo. Pe tricourile multora scria: "Thugs LiFE" (viață de derbedeu). Toți erau tineri. Tineri şi analfabeți.

   Acolo am găsit iadul dezlănțuit. Hoarda întunecată a diavolilor dănțuia printre statuile devastate şi-n jurul statuii lui Churchill care fusese acoperită de o cutie metalică. Oamenii purtau măşti, nu li se vedeau decât ochii tulburați. Nişte ochi turbați de ură. Parcă nici nu mă puteau auzi şi vedea. Am avut aceeasi senzație ca la alegerile europene, când mii de români turbați luau cu asalt consulatele, neştiind şi neputând să strige decât "M*ie PSD!". Doar că de data asta a fost mult mai rău.

   Am umblat prin multe locuri în viața asta. Am văzut multe. Dar niciodată nu am văzut şi simțit mai multă negativitate şi demonism ca ieri în centrul devastat al Londrei. Niciodată nu am simțit mai intensă prezența diavolului, ca în acel loc. Niciodată nu m-am simțit mai neputincios ca ieri, în fața acestei spurcate lucrări a urii. Ura pură.
   Acum nu mai am nici o îndoială:
   1. În spatele "Black Lives Matters" se află fiul satanei însuşi. Însuşi antihristul. Nu există nimic sfânt, nimic bun în această mişcare.
   2. Prezența duhului antihristic era atât de evidentă acolo încât mi-e aproape imposibil să nu cred că antihristul s-a născut deja şi că se află în lume aşteptând să fie înscăunat.
   3. Poporul român trebuie să mulțumească lui Dumnezeu pentru SĂRĂCIE. În timp ce în centrul Londrei, URA omora mii de suflete, România îl celebra şi-l pomenea pe Părintele Iustin. Cum să nu-i multumesti lui Dumnezeu pentru sărăcia si nevoința noastră?? Cum să nu-i mulțumeşti lui Dumnezeu că ni l-a dat pe Părintele Iustin?
   Oare nu cumva sărăcia si economia slabă sunt cele mai mici rele care ni se puteau intampla? Oare ce s-ar fi întâmplat dacă imediat după revolutie, România ar fi devenit o țară prosperă? Oare nu ar fi devenit o ţintă pentru imigratie? Oare la ora asta nu aveam şi noi devastări în centrul Bucurestiului şi în alte oraşe? Închipuiți-vă ce ar fi fost dacă statuile lui Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul ar fi fost vandalizate.
Mulțumiți lui Dumnezeu că v-a păzit prin SĂRĂCIE...
   4. Sărăcia este un scut. Mă uit la țările bogate. Propria lor istorie li s-a întors împotriva lor. Ce folos mai are bogăția lor acum?
   5. În nebunia lor, demonii vor să rescrie istoria, chiar dacă nici un om ÎN VIAȚĂ pe Pamânt, nu a avut sau nu a fost sclav. Nu se poate să-l declari rasist pe părintele națiunii britanice, chiar dacă nu a fost perfect. Ce urmează? Să încerci să elimini familia regală??
   6. Aceasta "revoluție" demonică nu se poate face decât cu ajutorul prostiei, infractorilor şi analfabeților! Nici un om educat nu poate ieşi în stradă, ştiind că sclavia şi rasismul au fost demult abolite!
   7. Salvarea nu poate veni decât prin afirmarea şi facerea Binelui. Cu răul care era în centrul Londrei ieri nu se poate lupta prin rezistență, prin opunere fizică, ci doar prin rugăciune şi arme duhovniceşti. Doar prin Hristos şi Cuvântul Lui!
   La un moment dat, am simțit că mă privea cineva. M-am întors şi am văzut o doamnă care mă filma. Părea să fie de "grad mai inalt". I-am făcut şi eu o poză. Ne-am pozat reciproc în timp ce ne făceam poză...” - sursa a dorit să rămână anonimă, facebook.com .

Vă închipuiți ce se petrece acum în SUA???
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe