02 Decembrie 20

Campanie mincinoasă din partea ONG-urilor LGBT din România

   „Mozaiq, una din cele mai importante organizaţii LGBT din România a început o campanie mincinoasă prin care îi cere domnului preşedinte Klaus Werner Iohannis “”SĂ RESPINGĂ LEGEA PRIVIND INTERZICEREA EDUCĂRII TINERILOR”.

   Iniţiatorii acestui demers dezinformează prin titlul campaniei care se referă la toate tipurile de educaţie răspândind o mare minciună mai ales că nimeni nu a propus sau votat o lege prin care educaţia tinerilor sa fie interzisă în România aşa cum se inţelege din titlul petiţiei.

   Plenul Senatului a votat, marți, în calitate de for decizional, să introducă în Legea educației naționale o interdicție ca în unitățile școlare să se desfășoare activități „ÎN VEDEREA RĂSPÂNDIRII TEORIEI SAU OPINIEI IDENTITĂȚII DE GEN, ÎNȚELEASĂ CA TEORIA SAU OPINIA CĂ GENUL ESTE UN CONCEPT DIFERIT DE SEXUL BIOLOGIC ȘI CĂ CELE DOUĂ NU SUNT ÎNTOTDEAUNA ACELEAȘI”.

   Ruşine Mozaiq! Nimeni nu a interzis educaţia copiilor şi tinerilor ci doar propaganda LGBT pe care o promovaţi cu atâta ardoare în toate mediile.” - scrie Prodocens Media pe Facebook .

   În ceea ce privește modificarea legii educației unde se regiferează normalitatea în școli, anume interdicția ca în unitățile școlare să se desfășoare activități „ÎN VEDEREA RĂSPÂNDIRII TEORIEI SAU OPINIEI IDENTITĂȚII DE GEN, ÎNȚELEASĂ CA TEORIA SAU OPINIA CĂ GENUL ESTE UN CONCEPT DIFERIT DE SEXUL BIOLOGIC ȘI CĂ CELE DOUĂ NU SUNT ÎNTOTDEAUNA ACELEAȘI”, chiar credeți că Iohannis va promulga, va accepta așa ceva? Ultimul cuvânt este la el ... el care a numit creștinii ca fiind „fanatici” pentru că și-au dorit o căsătorie între un bărbat și o femeie. Pe acest președinte l-au ales românii....!

 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe