28 Octombrie 20

Cam așa crede "societatea" că rezolvă problemele rasiale, distrugând și vandalizând tot ce prinde, inclusiv afaceri ale oamenilor de culoare

   Am văzut și eu imaginile, pozele de la gestul criminal al polițistului care a sugrumat un barbat de culoare stând cu genunchiul pe gâtul acestuia....e puțin spus revoltător. Dar ceea ce a urmat după...în numele bietului om care a murit, din punctul meu de vedere este o adevărata batjocură adusă bunului simț. Nu se poate să declari că lupți pentru dreptate, pentru egalitatea inter-rasială și în același timp, culmea, să omori alți oameni, albi sau de culoare...întreb, ce e cu mizeria asta? Se pare că și multe vedete au intrat în acest „tren” nebun care trage după el un lung șir de crime, jafuri și Dumnezeu mai știe ce...

   Un text bun despre acest subiect am citit pe Facebook, aparține doamnei Adriana Benedek:

„Cam așa crede "societatea" că rezolvă problemele rasiale, distrugând și vandalizând tot ce prinde, inclusiv afaceri ale oamenilor de culoare.  C'-așa e logica progresistului violent - lipsește cu desăvârșire.

Și da, cred că situația din state (revolta antifa împotriva unei societăți relativ sănătoase, pe care ei și-o doresc subjugată neo-marxismului și ideologiilor progresiste) trebuie sugrumată cât de repede, altfel riscul de a distruge "visul american" înainte ca acesta să devină delirul unor dezaxați, crește exponențial.

Black lives matter n-are legătură cu acțiunile de zilele astea. Sau dacă are, în mintea celor care își justifică astfel acțiunile, folosindu-se de tragedia de acum câteva zile, e o gravă eroare.”

Aici, exact ce se întâmplă în state: Tucker: Our leaders dither as our cities burn (GRAPHIC VIDEO)

Dar și aici: Ingraham: Restoring order


Iar mai jos, câteva video-uri care prezintă realitatea ambelor părți.

LINK 1 - LINK 2 - LINK 3 - LINK 4 - LINK 5
 
Foto credit: RomaniaTV.net
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe