23 Ianuarie 21

Calinic al Argeșului, pare din ce în ce mai... „modificat, genetic” sau nu, nu știu, dar bine de tot alterat în aparițiile publice

   Titlul articolului este un fragment dintr-o postare pe un site social despre ultimele declarații ale PS Calinic al Argeșului și Muscelului, declarații despre care am publicat aici și aici
   Nu pot să nu remarc că în ultimele ieșiri PS are un limbaj și un comportament din ce în ce mai apropriat de paralelismul bisericesc. 
   „Nimeni, cred, n-a pus la îndoială vaccinul antigripal! Tocmai! Virusul Covid-19 are în structura lui şi manifestări asemănătoare cu gripa obişnuită care bântuie omenirea. Tot aşa trebuie înţeles vaccinul anti-Covid-19, doar cu o excepţie, că se constată anumite mutaţii, o nouă tulpină şi trebuie luptat împotriva îmbolnăvirilor şi mai ales a complicaţiilor, în masă” - a declarat PS. Asta în situația în care și într-un video public pe Youtube, video publicat și de noi aici, declarațiile PS în fața Sfântului Altar sunt de-a dreptul hilare, și parcă trase la indigo (cei mai bătrâni știu ce e ăsta) după manualele comuniste de dinainte de 1989. Elogii aduse „oamenilor de știință” pro-vaccind, asta în situația în care până și oamenii de știința, majoritatea aș îndrăzni să spun, nu au încredere totala în orice vaccin anti-covid ieșit la suprafața ca salvator pandemic în doar câteva luni .... Cancerul se pare că nu este suficient de interesant (de zeci de ani) pentru oamenii de știință, de cancer murindu-se „doar” de 5-6 ori anual mai mult decât de covid.
   Într-un articol publicat de deinteres.ro, textul aparținând jurnalistului Cornelius Florin, se argumentează astfel starea de incertitudine justificată cu privire la vaccinul anti-covid: „Clipuri cu vaccinări false, momente regizate,  seringi cu acul acoperit, relatări ale celor care s-au vaccinat și nu se simt bine. Dar în toată nebunia asta uităm un lucru: să ne documentăm. Nene, cine a făcut vaccinul ăsta? X. Bun și ce zice pe site-ul X? Pai zice Y. Uităm de acest aspect al discernerii. Uităm să mai gândim puțin pentru noi. Plus că uităm calea de mijloc. Frate, vaccinarea nu este obligatorie dar ar trebui să fie obligatoriu să te documentezi. Dacă ai intra pe site-ul Pfizer ai punctul 6 unde singuri se dau de gol "Vom urmări participanții la studiul nostru clinic de fază 3 pentru următorii doi ani după a doua doză, pentru a documenta eficacitatea pe termen lung și siguranța vaccinului.". Adică cu alte cuvinte și ei au dubii în ceea ce privește siguranța vaccinului pe termen lung.” - asta arătând încă odată că PS Calinic, nu numai că se contrazice fix cu cei care au creat vaccinul anti-covid folosit în România, ci vorbește în deplina ne-cunoștință de cauză. 
   Ca să avem o încheiere lămuritoare cu privire la citatul PS Calinic al Argeșului și Muscelului de mai sus, atragem atenția că vaccinul anti-covid nu este asemenea vaccinului gripal, asta spunându-o chiar toate sursele autorizate. Vaccinurile anti-covid aprobate până în acest moment sunt pe tehnologie nouă, nu conțin virusul, nici atenuat, nici mort, ci acel mRN. 
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe