30 Noiembrie 21

Ca în dictatură: „Când unii publică ceva împotriva Bisericii Ortodoxe Române, primesc lauri, felicitări poate chiar și bonusuri.”

De multe ori am atras atenția pe acest site cu 5-6000 de vizitatori unici (mult prea mic pentru o gloată zgomotoasă contra Bisericii lui Hristos) despre dictatura urii, o dictatură din ce în ce mai vizibilă și palpabilă în România „covidă” a zilelor noastre. Am urmărit penibilul articol contra Bisericii Ortodoxe Române din partea Recorder, eu am înțeles că acesta nu a demonstrat nimic „penal” contra Patriarhului sau Bisericii, unii nu au înțeles, am simțit cum de la începutul pandemiei cu „guvid” Biserica a fost batjocorită, închisă, atacată ...și tot este atacată, așa a apărut și postarea jurnalistului și teologului Cornelius Florin despre batjocura și atacurile de tip comunist sau nazist contra Bisericii, el subliniind faptul că „Preoții și creștinii primesc înjurături, etichetări și sunt marginalizați de către societate”.

Iată postarea integrală:

„Când unii publică ceva împotriva Bisericii Ortodoxe Române, primesc lauri, felicitări
 poate chiar și bonusuri. Preoții și creștinii primesc înjurături, etichetări și sunt marginalizați de către societate.  Pentru toate acestea am doar un răspuns:
"Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti." Luca 16, 25 .
Așa vor păți și cei care nu se căiesc de aceste răutăți.
Și poate nu întâmplător am oferit acest răspuns. Astăzi îl prăznuim pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca.” - a scris jurnalistul.

Sursă foto: Vlad Chirea - libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe