30 Martie 23

Că au început oameni să cadă pe stradă nu mai e o supriză, însă ce vedem aici este absolut revoltător.

Imagini publicate de site-ul alba24.ro în care vedem un bărbat căzut în mijlocul drumului. Potrivit celor din Alba Iulia incidentul s-a petrecut azi la prânz pe bulevardul 1 decembrie 1918 și au fost filmate de cineva de la un balcon. 
Nu mai puțin de 10 mașini îl ocolesc pe bărbatul căzut în mijlocul drumului, unii trec dubla continuă pe contrasens fără să aibă nici cea mai mică doză de umanitate, civism și bun simț. 10 mașini de pe sensul respectiv, că dincolo mai trec câteva. Bine, nu știm înainte de a începe filmarea câte or mai fi trecut.
Abia după secunde bune oprește o mașină pe dreapta și se dau oameni cu inimă și suflet jos să vadă ce se întâmplă. 
Wow, cum am ajuns ca nație, ca specie. Mi se pare incredibil. Și aici nu era nicio bătaie precum la aia cu BMW-ul unde mulți au sărit să spună "ce te bagi, dacă ți-o luai și tu, nu te gândești?". Nu, aici un om era pe jos, întins pe asfalt. Cum, bă, să tragi de volan să-l ocolești? Cum? De necrezut. 
Alte informații privind situația bărbatului nu sunt deocamdată. Reprezentanții IPJ Alba au spus că niciun apel la 112 nu a semnalat incidentul. Adică nici mâna pe telefon nu au pus.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei, Facebook
 

Că au început oameni să cadă pe stradă nu mai e o supriză, însă ce vedem aici este absolut revoltător. Imagini publicate de site-ul alba24.ro în care vedem un bărbat căzut în mijlocul drumului. Potrivit celor din Alba Iulia incidentul s-a petrecut azi la prânz pe bulevardul 1 decembrie 1918 și au fost filmate de cineva de la un balcon. Nu mai puțin de 10 mașini îl ocolesc pe bărbatul căzut în mijlocul drumului, unii trec dubla continuă pe contrasens fără să aibă nici cea mai mică doză de umanitate, civism și bun simț. 10 mașini de pe sensul respectiv, că dincolo mai trec câteva. Bine, nu știm înainte de a începe filmarea câte or mai fi trecut. Abia după secunde bune oprește o mașină pe dreapta și se dau oameni cu inimă și suflet jos să vadă ce se întâmplă. Wow, cum am ajuns ca nație, ca specie. Mi se pare incredibil. Și aici nu era nicio bătaie precum la aia cu BMW-ul unde mulți au sărit să spună "ce te bagi, dacă ți-o luai și tu, nu te gândești?". Nu, aici un om era pe jos, întins pe asfalt. Cum, bă, să tragi de volan să-l ocolești? Cum? De necrezut. Alte informații privind situația bărbatului nu sunt deocamdată. Reprezentanții IPJ Alba au spus că niciun apel la 112 nu a semnalat incidentul. Adică nici mâna pe telefon nu au pus.

Posted by Paul Gabriel Andrei on Monday, February 27, 2023

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe