30 Noiembrie 21

Bucuresti, Gherla, Arad, Pitești, Timișoara sunt localitățile în care pacienți bolnavi de covid au sărit pe geam.

La București si Arad chiar avem câte două cazuri. În capitală la Floreasca si Matei Balș. Unii au avut noroc, au scapat doar cu picioare si oase rupte. Unii au "scăpat" de tot.
Sunt cazuri raportate, au fost știri cu fiecare caz în parte. Nu prea văd să ingrijoreze pe nimeni treaba asta. De ce sar oameni din spitalele României, de ce fug? De ce alege un om să își riste propria viață doar ca să se elibereze de ceva? Ce e acolo de unde sunt atât de disperați să "evadeze"?
Tot de la presiunea pusă de nevaccinati pe sistemul medical? La incendii am înțeles, sunt aglomerate din cauza multor nevaccinați si, aia e, din când in cand mai ard de vii niște oameni. Dar la sariturile pe geam care e explicația?
Aaah, poate că se simt atât de vinovați oamenii ca nu s-au vaccinat si se grăbesc să elibereze paturile. Ar putea fi asta? Sunt oamenii altruiști.
Nu ar fi interesantă declaratia unuia dintre acești pacienți? Să ne spună si nouă ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Să auzim celebra întrebare "îți pare rău de ce ai facut?"
Sau la următoarea conferință pe tema covid să fie luați la întrebări ăștia responsabili de sus "domne, de ce sar oamenii pe geam din spitalele României?"
Pare că ne ocupam de prostii deși avem treabă multă. / text: Jurnalistul Paul Andrei Gabriel. / sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe