30 Noiembrie 21

Breaking News: Guvernul CIOLOȘ nu a trecut de Parlament.

„Parlamentul a RESPINS cabinetul Dacian Cioloş (foto) cu o majoritate zdrobitoare. George Simion: Este o șaradă, pentru care există un singur responsabil, Klaus Iohannis . Trebuie să-i spunem că nu-și poate bate joc de o țară întreagă
Parlamentul României, în ședința reunită a celor două camere din 20 octombrie, a votat împotriva acordării încrederii Guvernului Dacian Cioloș.
Pentru investirea cabinetului Cioloș au votat doar 88 de deputați și senatori, în timp ce 184 au votat împotriva acestui guvern.
Au fost exprimate 272 de voturi.” - se arată într-o postare pe un site social din partea R3media.

„Cu toate forțele politice, cu excepția AUR”, așa arată îndemnul lui Cîțu pentru politicienii din România pentru a forma IAR un guvern incompetent, așa cum l-am avut în toată această pandemie a morții, a incompetenței, a ignoranței, a DEZBINĂRII, a prostiei, a oamenilor care mor în spitale fără aer sau arși de vii!

„Deznodământul a fost anticipat  de faptul că un cabinet USRPLUS nu a avut nici susținerea PNL, nici a PSD, nici a partidului AUR.
De fapt, în ședința de plen, liderul AUR George Simion a numit toată procedura „un teatru prost” orchestrat de președintele Klaus Iohannis.
El i-a îndemnat pe liderii politici să se așeze la masa negocierilor și să găsească, împreună, o soluție pentru guvernarea României.” - se arată în aceeași postare a sursei citate mai sus.

„Este o șaradă, participăm cu toții la un teatru care nici măcar nu este bun, în care ne facem că vom alege un guvern. Niciodată în ultimii 30 de ani, care au fost zbuciumați și au suferit la capitolul democrație și transparență, nu am avut un asemenea caz, să-ți treacă toți miniștrii prin comisii, să fie respinși, să știi că va pica guvernul și să mergi înainte.
Pentru asta, responsabil este cel care face nominalizările și pentru asta, Klaus Iohannis are de dat socoteală. Domnilor de la PNL, știu că nu vă convine, dar știu că mai mulți de jumătate dintre voi nu sunteți de acord cu Klaus Iohannis și nu mai sunteți în spatele lui (…) În curând, dacă PNL va merge pe mâna lui Klaus Iohannis, se va rupe și nu știu cine va mai intra în Parlament.
L-am întrebat pe domnul Cioloș dacă ne putem pune la discuții, toți liderii din Parlament. Haideți să trecem peste număratul bilelor și peste jocul acesta absurd și să dăm țării o guvernare, pentru că nu a fost singura soluție și propunere de la Palatul Cotroceni. Trebuie să găsim puterea de a dialoga unii cu alți și să-i spunem lui Klaus Iohannis că nu poate să-și bată joc de întreaga țară și de voi, parlamentarii României, votați de populație. Klaus Iohannis nu va mai fi votat de populație acum, dacă ar avea loc alegeri sau un eventual referendum. Haideți astăzi, împreună, să găsim soluții! Și după ce ne jucăm cu bilele pe aici, să ne punem la aceeași masă și să găsim o soluție”, a spus George Simion, președintele Partidului AUR conform R3media (sursă foto).
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe