27 Februarie 21

Bogații lumii vor să fim puțini, nu sunt conspirații - „REDUCEREA POPULAȚIEI prin VACCINARE!”

   La Antena 1, atunci când marea majoritate din populația lumii nici nu auzise de familia de viruși „Coronavirus”, atunci când Covid-19 și noile lui tulpini nici măcar nu existau, Bill Gates, acela care acum se miră cum de sunt atâtea teorii ale conspirației mai mult sau mai puțin demonstrate puse pe seama lui, ne vorbea despre un VACCIN pentru reducerea populației. În materialul video de mai jos, Bill Gates spune că „dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate şi serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce (populaţia planetei) cu 10% sau 15%”. Acum să îmi spună mie cineva, ce om sănătos la cap poate să îl creadă pe omul ăsta că un vaccin (oricare ar fi creat de el) pentru orice boală, virus poate să fie un bun tratament!?
   Se știe și că Fundaţia Bill și Melinda Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru cercetarea și dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor.
   Și David Rockefeller în clipul de mai jos își exprimă susținerea pentru reducerea populației....de parcă el dimpreună cu nebunii lumii sunt niște „mici dumnezei” care la glasul lor, toată populația lumii trebuie să îi accepte și să îi asculte îndată. O nebunie!

   Având în vedere multe studii pe baza înmulțirii populației, planeta noastră este mai mult de suficientă (din toate punctele de vedere) pentru oricât de multă lume ar fii pe pământ. Tot aceeași teorie cu populația în creștere este folosită a argumenta acei extrem de mulți bani folosiți la trimiterea de diferite rachete pe lună ... asta în timp ce sunt milioane de oameni care mor de foame din cauza lipsei de bani. 
   Conform unui studiu publicat de zf.ro în anul 2015, 1% din populaţia lumii deţine peste jumătate din averea globală. De partea cealaltă a baricadei, jumătatea cea mai săracă a populaţiei deţine doar 1% din averea globală. Mai mult de atât, averile primilor 10% cei mai bogați oameni de pe planetă reprezintă circa 87,7% din bogăţia totală a planetei. Acum sper că m-am făcut înțeles în ceea ce privesc argumentele mele de mai sus... și asta nu e tot. 

   În altă ordine de idei, în timp ce acești bogați se joacă de-a „dumnezeu”, Biserica (totalitatea creștinilor ortodocși) lui Hristos trebuie să rămână unită în aceste vremuri din ce în ce mai delicate, și după cuvântul care zidește, creștinul trebuie să iubească milostenia, rugăciunea, îndelunga răbdare, blândețea, iubirea aproapelui ... astfel să ne trezim la realitatea care a creat această lume, iubirea lui Dumnezeu. 

P.S. Cu astfel de oameni mai sus menționați, influenți, deosebit de puternic financiar, oameni proveniți din familii puternic politizate și deosebit de bogate ... omenirea nu va fi niciodată în siguranță, singura siguranță este la Domnul Dumnezeu!
 
ANTENA 1 - REDUCEREA POPULAŢIEI prin VACCINARE!

ANTENA 1 - REDUCEREA POPULAŢIEI prin VACCINARE! Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populaţiei. "Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate şi serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce (populaţia planetei) cu 10% sau 15%", a declarat Bill Gates. Fundaţia Bill şi Melinda Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru cercetarea şi dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor. NO COMMENT! Legea Vaccinării Obligatorii este, prin inconştienţă, o lege de sorginte naţional-socialistă (nazistă) adaptată la multiculturalismul-progresist de tip neobolşevic. – Ninel PEIA (Deputat Român 2012-2016)

Posted by Ninel PEIA on Wednesday, August 30, 2017
 
Sursă foto: okmagazine.ro & profit.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe