03 Octombrie 22

Bogații fără nici o rațiune față de săraci - „Vedeta zilei!”

    Domnul Vadim Ungureanu anunta pe Facebook ca doamna "Mariana Dolghii, ofițerul de sector din localitatea Sireți, din aceeași localitatea din care-i Cristian, a aflat despre povestea băiatului de pe Facebook și de la TV. Respectiv, în opinia ei ceea ce face Cristian este-o încălcare a legii, așa că și-a asumat răspunderea să o “invite” la sector pe mama lui Cristian, o femeie bolnavă cu proteze la ambele picioare, ca să o ia la întrebări de ce își explotează copilul prin muncă!
Pur și simplu a#uieti, ba mai mult decât atât chiar a avut tupeul să o întrebe cum de nu-i ajunge să-și întrețină copii din pensia pe care i-o dă statul, adică 1700 de lei!
Cum era acolo, #maibuni, #maiaproapedeoameni ?"

Iata de la ce a plecat totul: “Domnule, mie toate îmi plac, dar nu am adunat încă destui bani ca să-mi cumpăr...

Nota site: Prin asta ce deducem? Ca cei cu bani nu au absolut nici o ratiune de a intelege necesitatile celor saraci, nici o ratiune, compatimire fata de cei in greutate ... pentru cei "avuti" material, cei saraci se pot descurca cu putin spre foarte putin, foarte usor si clar ca "le este bine asa". De ce? Pentru ca "asa merita"!
    Oare inainte sa mergem ca si politist acasa la familia lui Cristian, nu trebuia sa ne gandim mai bine cu ce i-am putea ajuta ca sa iasa din acest impas financiar si asa poate ii faceam copilaria mai frumoasa micutului Cristian? Nu stiu, intreb si eu .... e usor sa dam citatii sau amenzi dar de ajutat concret cam nimeni nu sare real in ajutor.
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe