03 Octombrie 22

BISERICI vs. SPITALE ! O LECȚIE DE MANIPULARE PERFECTĂ !

Auzim ca in Romania se construiesc BISERICI in detrimentul SPITALELOR ! - FALS, FALS, FALS !!!

1. In primul rand NU EXISTA O COMPETITIE intre cele doua, AMBELE SUNT PENTRU OAMENI, nu impotriva oamenilor ( Eu ma tratez intr-un SPITAL si ma rog intr-o Biserica, am nevoie atat de MEDIC cat si de PREOT)


2. Daca Bisericile ar fi nefolositoare, de ce sunt pline ? Simplu: pt ca prezenta lor este ceruta de comunitatea respectiva

3. Biserica construieste biserici pt ca asta este menirea ei, dar asta nu inseamna ca nu construieste si spitale sau scoli ( de ex. in Bucuresti avem spitalul Sf Nectarie ( pt tratament paliativ) scolile Sf Sofia sau Sf Macrina ( in ambele se pregatesc in jur de 200 de copii).( La Margineni exista o scoala construita de Biserica si are o capacitate de 150 de locuri) Lista exemplelor e lunga, dar o putem detalia oricand daca este cazul. De multe ori se intampla si invers, adica Spitalele construiesc capele in incinta lor !

VIDEO: 

Centrul Sf. Macrina     

Centrul pt copii surzi

Campania Sanatate pt sate

Centrul Sf Cristina


4. APROPO ! Aveti idee cat sange a fost colectat prin campania BISERICII „DONEAZA SANGE SALVEAZA O VIATA” ? : cel putin 7 TONE de SANGE ! ( Pr Ciprian Gradinaru a dat startul inca de saptamana trecuta celei de-a noua campanii, iar sangele care a fost folosit pentru victimele de la Colectiv, de acolo fusese colectat – ce ironie, nu-i asa ? ( apropo, acolo tot Biserica a dat autorizatiile de functionare ? Ma gandeam eu ca NU !


5. De ce s-au inchis SCOLILE si SPITALELE ? Simplu: pt ca de 25 de ani suntem condusi de bolnavi mintal si analfabeti ( pe care, in aparenta, tot noi i-am votat). Pt ca in cei 25 de ani, de la Revolutie, urmasii comunistilor nu aveau nevoie de un popor sanatos si inteligent, ci de niste oi care sa poata fi manipulate la urna de vot ! Faceti un calcul simplu: Costa mai putin un cozonac, o sticla de tuica si un pui recongelat, o data la 4 ani, decat scolarizarea unui elev timp de 16 ani


6. Cine a inchis spitalele ? Un număr de 67 de spitale au fost închise la 1 aprilie 2011 !!! DE CE ? DE CE ? DE CE ? Cine le-a inchis ? Biserica ? NUUU ! GUVERNUL, POLITICIENII !!!


7. De ce nu se construiesc SPITALE ? Pt ca tot „ei” le-au inchis ! Pt ca daca am avea SPITALE moderne n-am mai avea bolnavi, daca nu avem bolnavi nu mai cumpara nimeni medicamente !!! ups !!! mi-e frica sa continui ...


8. Cand se construieste o BISERICA este nevoie de un preot care deserveste cel putin 200 de credinciosi. Tot ei in mare masura ii asigura salarizarea. Apropo de salariul popilor: Preotul primeste de la buget o parte din bani ( vreo 5-6 mil) iar de la parohie isi completeaza veniturile. Atunci cand plateste impozitele o face pe toata suma, adica plateste Statului, mai mult decat primeste !


9. Cand se construieste un SPITAL ( daca se construieste) e nevoie de cel putin 50-100 de medici si asistente (pai oamenii acestia trebuie scolarizati, platiti ... daca cheltuim banii de la buget pe ei, n-or sa ne mai ramana pentru autostrazile fictive, sau alea care pleaca singure la vale, pt borduri si panselute ... )

10. Apropo de medici ... aproape toti prietenii doctori ( si nu sunt putini) au plecat sau sunt pe punctul de a pleca din tara ( iar motivul nu este BISERICA ! ci tratamentul jegos pe care STATUL il are fata de ei)

11 NU sunt bani pentru SANATATE ! BA DA sunt fooooarte muuuulti bani, dar ATENTIE cine ii imparte si cum !

12. Nu BISERICA tine posturile blocate in SANATATE ci ... stilourile cu „cerneala magica” ale ...( ati ghicit !!! ) acelorasi politicieni influenti si ale „functionarilor de casa”.

PS.

1. Concluziile va rog sa le trageti fiecare. Este clar cine sunt papusarii din spatele acestei piese triste, cei care servesc de fiecare data la "timpul potrivit" melodia pe care incep sa tzopaie diferitii "formatori" ...

2 .Am o curiozitate: de ce aceste suflete active ale societatii care sunt deranjate de construirea bisericilor nu-si canalizeaza energia construind de ex un spital ??? e simplu: din IPOCRIZIE, scopul lor nu este sa creeze SOLUTII ci CONFUZII ... iar acest lucru le iese foarte bine !

3.ASADAR, dragilor :

Deschideti ochii si ganditi cu mintea voastra ! Avea dreptate Mark Twain inca de acum 200 de ani :“Dacă nu citeşti ziarele eşti neinformat,dacă le citeşti eşti dezinformat” ...

„Cunoasteti Adevarul iar Acesta va va face LIBERI !”
 
Autor: George Grigoriu / Citeste articolul complet pe: bucharestherald.ro
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe