11 August 20

Biserica respectă regulile stării de alertă, politicienii de ce nu o fac?

   Credincioșii sunt urmăriți de către jurnaliști pe la slujbe, pe lângă Biserică, în Biserică dacă respectă distanțarea FIZICĂ (nu socială cum vor politrucii), dacă poartă mască ... și așa mai departe, în tot acest timp, bătaia de joc și aroganța politicienilor țării atinge ridicolul.
   Fix președintele, după cum se vede în poza de mai sus, NU respectă regulile! Când se va termina cu toată aroganța asta mizeră din partea președintelui în fața ȘEFILOR LUI, adică în fața poporului??

   «„Purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie” spune într-un comunicat Administrația Prezidențială, după ce în spațiul public au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis când nu purta la reuniunea Consiliului European.

   Orban încălca toate regulile posible și nu știe să poarte masca deși pe tv apar obsesiv îndrumările necesare, Iohannis nu poartă masca "opțională" deși ceilalți lideri europeni sunt cu ea pe bot, dar apoi cei doi se rățoiesc întruna la poporul pe care-l păstoresc.

   Se mai spune în comunicat "Cu toate acestea, pe parcursul celor 4 zile și 4 nopți de negocieri intense, Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată.”

   Adică virusul ăsta acționează doar la anumite ore sau cum? Păi și fotbaliștii din Liga 1 au acționat după un protocol și vedem câte infectări sunt, de ce nu putem crede că poate exista o breșă și în ditamai consiliul?

   Și apoi vin, acuză și se miră de ce oamenii mișcă în frontul anti-covid-ului.» - scrie jurnalistul Paul Andrei pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe