21 Aprilie 21

Biserică Ortodoxă VANDALIZATĂ în București

   Icoane și pereți, mânjiți cu inscripții precum „BLM”, „Be gay, do crime” sau „LGBT” pe o Biserică Ortodoxă din lemn aflată în parcul IOR din Capitală. 

   R3media.ro arată într-un articol că Bisericuța în stil maramureșean din parcul IOR din Capitală, cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh”, a fost vandalizată în noaptea de joi spre vineri, aceste fapte fiind constatate prima dată de către voluntarii parohiei care au deschis lăcașul de cult în dimineața de vineri, 19 martie.

   „Pe pereții exteriori ai bisericuței de lemn erau înscrisuri precum „BLM” sau „Be Gay do crime (fii homosexual, fă o crimă)”, care acopereau inclusiv icoanele. BLM este prescurtarea de la „Black Lives Matter”, mișcarea din Statele Unite.” - conform sursei citate.

   Că mișcarea din SUA cu numele de BLM a produs multe crime, chiar foarte multe în rândul oamenilor de culoare e clar, și mai este clar în opinia mea că aceste „sloganuri” devin încet, încet niște imnuri ale unor curente comuniste pe care le-am crezut moarte, dar care încep să fie mai prezente ca oricând în zilele noastre. Biserica neamului atacată, lăcașuri de cult vandalizate, batjocorirea creștinilor, promovarea agresivă a homosexualității, promovarea agresivă a sexualizării copiilor în școli, credeți că degeaba au scris „LGBT” pe Biserica lui Hristos? ...totul fără Dumnezeu, totul fără normalitate...ce ne așteaptă?


Foto Captură: R3media.ro - Youtube
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe