21 Aprilie 21

Biserica Ortodoxă Română reacționează după ce Ministerul Sănătății a ELIMINAT CRUCILE de pe Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Arhiepiscopia Timişoarei îşi exprimă surprinderea şi regretul faţă de postarea pro-vaccinare promovată de Ministerul Sănătăţii pe pagina sa oficială de Facebook, în care este reprezentată Catedrala mitropolitană din Timişoara, fără crucile de pe turle. De altfel, nu este prima dată când catedrala noastră, emblemă a Timişoarei şi a Banatului, este reprezentată fără crucile aşezate pe turle, ca simbol al biruinţei asupra răului şi nu este prima dată când Centrul eparhial ia atitudine împotriva unor astfel de reprezentări grafice trunchiate”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Arhiepiscopiei Timişoarei, potrivit news.ro.

CITEȘTE ȘI: „Fac unii ce fac și tot scot crucile de pe Catedrala din Timișoara. Nu pot să le suporte deloc.

”Pentru buna informare a opiniei publice precizăm, totodată, că lăcaşul mitropolitan al Timişoarei apare în postarea Ministerului Sănătăţii fără acordul nostru, fapt pentru care adresăm factorilor responsabili din această înaltă instituţie a statului solicitarea de a reface imaginea postată cu prezentarea completă şi corectă a Catedralei mitropolitane din Timişoara, monument istoric şi de arhitectură bisericească, apreciat la nivel naţional şi internaţional”, se mai arată în comunicat.

„Reprezentarea grafică a Catedralei din Timișoara a fost rectificată prin adăugarea crucilor în postarea Ministerului Sănătății pe Facebook. Într-un comentariu, reprezentanții instituției și-au cerut scuze, spunând că nu-și doresc să creeze dezbinare prin folosirea imaginii bisericilor, care sunt simboluri ale unității.” - conform Basilica.ro . Deci cum, ateii ăștia militanți se tem să nu creeze „dezbinare prin folosirea imaginii bisericilor” ... Biserica lui Hristos reprezintă pentru voi dezbinare? Biserica reprezintă dezbinarea dracilor, dar nu a oamenilor, Biserica unește oamenii!

P.S. Ministerul ateismului, pardon, al Sănătății ... după valul de reacții la această postare, și-a corectat derapajul și a înlocuit poza. Vezi aici.
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe