23 Ianuarie 21

Biserica Ortodoxă Română NU FACE CAMPANIE PENTRU VACCINARE

Site-ul activenews.ro atrage atenția cu privire la manipularea Ministerului Sănătății, minister care pe Facebook, ieri seară (10.11.2021), a lansat un mare mare FAKE NEWS, pentru o mai exactă înțelegere a termenului și pentru cei de la minister, aceștia au lansat o știre FALSĂ.

„De la Ministerul Insanității, denumit abuziv al Sănătății, aflăm dintr-o postare de ieri seară, aruncată propagandist-pompieristic pe Facebook, o ȘTIRE FALSĂ, adică, pe limba lor, FAKE NEWS. De Stat. Și anume, după cum zice M.I.:

"Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată "Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură."

 
Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”
 
Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!"  
 
Parcă ar fi un promo la Baha'i, că ei sunt cu toate religiile și credințele împreună. Raed Arafat știe mai bine de ce, cum și, mai ales, unde.
 
Minciuna e prin omisiune, pentru că, fără exactitate, lasă să se înțeleagă faptul că Biserica va difuza Broșura enoriașilor.
 
Broșura aparatului guvernamental de propagandă agresivă conține încă din titlu o mare minciună. Se spune ca vaccinarea este "SIGURĂ" ceea ce este evident un fals. Nimeni din lumea asta nu poate spune ca este sigură. Un tratament cu autorizare limitată și pentru care nimeni nu-si asumă răspunderea asupra numeroaselor efecte secundare nu are cum să fie sigur. Așa ceva este clar o minciună iar Biserica nu poate să distribuie așa ceva enoriașilor pentru că s-ar face părtașă la minciună.” - a scris sursa citată.
 
De altfel, ActiveNews a sesizat deja Consilul Național al Audiovizualului și Colegiul Medicilor cu privire la această campanie înșelătoară și ilegală a Guvernului, după cum puteți citi aici și aici.  

Citește aici articolul complet de pe site-ul activenews.roBiserica Ortodoxă Română NU FACE CAMPANIE PENTRU VACCINARE. Tot mai multe știri mincinoase și campanii false ale Guvernului se încadrează la categoria FAKE NEWS de STAT
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe