19 Octombrie 20

Biserica este OBLIGATĂ să săvârșească Sfânta Liturghie afară pentru a putea fi urmărită ... mai rău ca în perioada comunistă!

   Perioada comunistă a fost o perioadă de constant atac contra Bisericii și o perioadă în care libertatea era un vis frumos... Astăzi asistăm la re-inventarea comunismului sub numele de „democrație, apărarea cetățeanului, liberă părere, etc”, aceste sloganuri ne-fiind decât niște vorbe goale în realitate. Astazi se închid site-uri, se urmăresc Bisericile, se fabrică știri false cu privire la slujitorii Bisericii.
   Astăzi, ca un veritabil Arhiereu al Bisericii, ÎPS Teodosie a împărtășit copii în cadrul Sfintei Liturghii cu o linguriță UNICĂ. Au sărit dracii în sus, că de ce, că nu se poate așa ceva, etc....ba se poate dragi atei militanți, se poate pentru că ultimele teste privind Covid-19 au arătat că nimeni nu a luat vre-o boală din Sfântul Trup și Sfântul Sânge al Mântuitorului, fie de pe lingurița folosită sau din Potir. Nu mai publicați prostii, hai sa fim raționali, se poate?
   Răspunsul la întrebarea mea către jurnalistii aștia „tare deștepți, școliți în școli înalte”, nu va avea niciodată un răspuns rațional, pentru că ei nu au nimic în comun cu rațiunea din moment ce nu le-a trecut prin minte faptul că preoții se împărtășesc după credincioși cu diferite boli și niciodata nu s-au îmbolnăvit din această pricină.

Am mai scris într-un articol, lupta nu se duce contra linguriței, lupta se duce contra Bisericii, contra lui Hristos!

   "Şi aduceau la El copii, ca să-Şi pună mâinile peste ei, dar ucenicii certau pe cei ce-i aduceau. Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: LĂSAȚI COPIII SĂ VINĂ LA MINE şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu". - Sfânta Scriptură

   „Azi la Sfânta Liturghie din Constanța unul din mulțime a decis să ia rolul lui Iuda. S-a gândit că este mai bine să filmeze cu telefonul un anumit moment. Ieri seară a fost cineva la Sfântul Maslu de la o parohie din București. A venit Poliția pentru că s-a făcut sesizare. Nu era nici o abatere a celor prezenți. De altfel Poliția doar a constatat că reclamația este nefondată. Dar la toată această scenă cineva de la un etaj a stat cu telefonul în mână să filmeze cum poliția intră în curte, cum face poze la credincioși, cum își iau agenții notițe. De când așteptau acești oameni momentele acestea? Dar nu va fi pentru mult timp așa pentru că Hristos nu se lasă batjocorit.

   Când Hristos le-a zis ucenicilor "Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu." și "Beţi dintru acesta toţi Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor." , nu e plecat de la masă și le-a zis luați voi pâinea de pe masă că este Trupul Meu iar El a plecat la plimbare. La Sfânta Liturghie Hristos este acolo, este pe Sfânta Masă. Este în mijlocul oamenilor. Atunci suntem cu Hristos la Cina cea de Taină. Nu mai trebuie sa ne lăsăm amăgiți de "lasă că mă împărtășește părintele acasă sau în cursul săptămânii" . Fraților avem preoți care spun și ei treaba asta dar dacă doar ei spun și noi nu facem nimic atunci poate că nu mai merităm să ne împărtășim. Ori strigăm toți că vrem să împărtășim la Sfânta Liturghie, ori atunci lăsăm spaima și frica să ne îndepărteze de Hristos? Am ascultat de toate regulile lor de când a început toată pandemia asta dar asta nu înseamnă că dacă ei vor face așa mereu noi să stăm după ei ca în efectul de turmă. Adică la o adică mai scot ei și la anul o epidemie și iar închid bisericile nu? Precedentul a fost creat.” - jurnalistul Cornelius Florin, Facebook.
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe