19 Septembrie 20

Biserica este DIN NOU vizată de către Raed Arafat.

   În Biserica lui Hristos este pericol mare, „nivel roșu” pentru cei care stau la Sfânta Liturghie ... pentru cei de la frizerie sau fitnes e mai bine în opinia lui Arafat. Până unde va ajunge aceasta batjocură? Ce se umărește? În sufletul ăstora nu mai există deloc Dumnezeu?

   „Vreți să mergeți la biserică să vă rugați și să vă închinați? Aveți șanse mari să luați coronavirus, anunță șeful, DSU Raed Arafat. Acesta a făcut o listă a activităților care ne pot îmbolnăvi de coronavirus. De pe lista lipsesc păcănelele!” - arată Stiripesurse.ro

   El citând o listă făcută de Organizația Mondială a Sănătății.

   „În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase. După care, la nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască - restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat, la Digi 24.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Să se ducă pre litoral să comenteze cu covid19, să lese Biserica ortodoxă în pace paginu, care nu crede în biserică și în sfinții, datorită lor mai trăim.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe