27 Octombrie 20

„BISERICA donează bani Cabinetelor Stomatologice PRIVATE! Și de râs și de plâns!”

Biserica ajută, oamenii nu află acest lucru ... din asta rezultă ura contra Bisericii, cine e de vină?

   Exact cum spune și sub-titlul, despre asta este vorba în articolul de azi. O anumită categorie de oameni, destul de numeroasă, poate din ignoranță sau manipulare au impresia că Biserica nu sare în ajutorul oamenilor așa cum este și normal, că Biserica nu face bine societății, că Biserica nu ar face spitale (total eronat) și așa mai departe ... Problema nu este că Biserica nu ar face toate aceste lucruri, și încă mai mult, ci că informația despre aceste fapte, fiind ținută de cele mai multe ori secretă de către Biserică, pentru a nu fi privită ca o laudă, trece de cele mai multe ori neobservată, astfel, agenturile anti-Biserică își fac treaba, atacând Biserica prin articole defăimătoare la adresa ei ... cu vre-un schismatic îmbrăcat în calugăr care nu are vre-o legătură cu Biserica Ortodoxă, cu vre-unul îmbrăcat în preot, deja caterisit, filmat beat la volan și așa mai departe ... în aceste contexte bine gândite, presa de cele mai multe ori crează adevărate armate militante contra preoților, creștinilor, în definitiv contra Bisericii.

În cele ce urmează, vă ofer o mărturie a lui Nicu Dinu pe un site de socializare:

BISERICA donează bani Cabinetelor Stomatologice PRIVATE!
Si de ras si de plâns!


Cred ca mai degraba de PLANS! Am auzit in aceasta dimineata la stiri faptul că în Brașov nu există urgențe pe stomatologie. O clinică privată si-a pus spatiul la dispoziție, unde, benevol, medicii au tratat pacienții cu urgențe, cu toate măsurile de protecție necesare. Bineînțeles că au rămas fără resurse, pt achiziția de combinezoane si restul, si BINEINTELES ca STATUL nu a dat nimic!
Președinta Colegiului Medicilor Stomatologi a apelat la Părintele Protopop si la alti preoți din Brașov, care AU DONAT BANI!

Acum.... aratati-va tupeul si nesimțirea cei care spuneti mereu ca Biserica nu face nimic sau ca nu face suficient! Nu avea niciun preot obligația să dea vreun ban in aceasta cauza si cu toate astea au făcut-o fără să clipească!”

   Ce e de făcut? Cred că ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai sărim la gâtul Bisericii pentru toate manipulările apărute în presă....înainte, să mai căutăm și o părere a Bisericii despre aceste lucruri, poate o întrebare adresată preotului duhovnic nu strică.

Distribuiți articolele cu adevărat ortodoxe, astfel vă feriți să promovați veninul și minciuna îndreptată contra Bisericii lui Hristos!

Citește și:
S-a făcut dreptate! CNA a sancționat postul DIGI24 pentru o știre FALSĂ despre părintele Calistrat Chifan
IATĂ 45 de SPITALE facute de Biserica Ortodoxă Românaă

 
Foto credit: Citynews
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe