17 Octombrie 21

Bineînțeles, îmbulzeala e mereu doar la „moaște” și la școală.

Să vii tu așa-zisă „presă” cu o astfel de știre formulată în acest fel după 450.000 de oameni la Untold în medie 70.000 pe seara pe stadionul Cluj Arena și după vreo 5.000 (alții zic 10.000) ieri la congresul PNL – culmea tupeului este puțin zis. 
"Mulți nu purtau mască și nu păstrau nici distanța față de cei de lângă ei”, citim în corpul textului. Dar la Untold câți păstrau distanța și purtau măști? Dar dl președinte Iohannis, la congresul de alaltăieri (desfășurat în interior!), oare păstra distanța și purta mască? 
Și să nu o aud pe aia "da, da la Untold / congres erau «imunizați»." Că era plin ieri Fb de relatări de la fața locului de la congresul PNL care arătau că nu s-ar fi ținut în fapt cont de nici o restricție. Și tocmai ce a confirmat Adrian Streinu Cercel în Parlament ceea ce spusese și CDC acum o lună, că «imunizații» transmit boala exact ca neimunizații. Și acest lucru este confirmat și empiric, de tot felul de știri care apar zi de zi, precum aceasta: 
Dacă vă uitați în corpul știrii de la DIGI24, citatul din titlu este atribuit „unei femei” – personaj neidentificabil. De obicei, reporterii trimiși la astfel de pelerinaje au pe agendă să aducă ceva cât mai senzațional, desigur, în registru negativ. Pentru asta, fie identifică o persoană mai simpluță, după vorbă, după port, care să le livreze niște „perle”. Fie, mai simplu și mai comun, inventează chiar ei perlele de pus în titlu. Cine să îi verifice? Cine să se plângă? 
Desigur, Untoldul sau congresul PNL nu sunt niciodată de vină pentru situația pandemică. De vină sunt, întotdeauna, bisericile, școlile și sărmanele băbuțe care vând pătrunjel în piață. (Cătălin Sturza)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe