25 Ianuarie 22

BINECUVÂNTARE DE ANUL NOU (Schitul Sfântul Ilie)

...DOAMNE, Îți mulțumim pentru anul care a trecut și pentru viața noastră de până acum. Îți mulțumim pentru darurile Tale pe care le-am primit în anul care a trecut și in toată vremea vieții noastre. Îți mulțumim pentru lumina și pentru toată dragostea Ta, Îți mulțumim pentru bucuria de a trăi, Îți mulțumim pentru sănătate, Îți mulțumim pentru ceea ce ne-ai învrednicit să vedem și să cunoaștem și pentru ceea ce ne-ai învățat, Îți mulțumim pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la Tine până acum. Îți mulțumim pentru ceea ce ne-ai învrednicit să realizăm bun, frumos și util, prin eforturile și priceperea noastră, pentru semenii noștri și pentru noi. Îți mulțumim pentru că existăm, pentru împlinirile noastre spirituale, pentru sporirea noastră duhovnicească și pentru realizările materiale.
Binecuvintează Anul Nou care începe și viața noastră de aici încolo. Ajută-ne să începem cu bine, să Te iubim mai mult, iubind cu adevărat lumea Ta, viața noastră pe care am primit-o de la Tine și locul pe care-l ocupăm in mijlocul lumii Tale. Ajută-ne să fim mai buni, să facem binele și să avem parte de bine. Sporește puterea adevărului, întărește dreptatea, înmulțește cinstea, trezește în noi bunul-simț, rușinea, mila, respectul și toate simțurile umane cele adormite. Opreşte-ne din toate căile ce nu duc la Tine. Ajută-ne DOAMNE să facem din anul pe care-l avem în față un an al împlinirilor, al păcii, al muncii și al roadelor, al bucuriei, al respectului și al tuturor realizărilor bune, frumoase, pentru credința noastra, pentru neamul nostru și pentru noi înșine.
Fii alături de noi, DOAMNE, și lucrează cu noi și prin noi și ne ajută să lucrăm ca Tine și cu Tine spre dăinuirea și fericirea lumii Tale și spre mulțumirea Ta. Amin

Schitul Sfântul Ilie
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe