27 Februarie 21

Bill Gates, fondatorul Microsoft, finanțează dezvoltarea unei tehnologii de blocare a soarelui

   Dacă vă întrebați ce mai fac bogații lumii în timp ce foarte mulți oameni mor de foame, de cancer, și mai nou de Covid-19...ei bine, Bill Gates, fondatorul Microsoft s-a apucat să finanțeze dezvoltarea unei tehnologii de blocare a soarelui. Da, ați citit bine. Unii au impresia că Dumnezeu a greșit cu ceva cu formarea perfectă a lumii, uitând că imperfecțiunea este păcatul din noi, nu lucrarea lui Dumnezeu.... Bill Gates dorește ca prin dezvoltarea unei tehnologii de blocare a soarelui, să se poată reflecta lumina soarelui în afara atmosferei Pământului,  asta având ca efect o răcire a temperaturii globale, conform Forbes.

   „Experimentul, cunoscut sub acronimul de SCoPEx (Stratospheric Controlled Perturbation Experiment), a fost lansat de către oamenii de știință de la Universitatea Harvard și urmărește soluția împrăștierii de carbonat de calciu (CaCO3) în atmosferă – un aerosol care ar putea reversa efectele încălzirii globale.
   Cercetările pe scară largă privind eficacitatea geoingineriei solare au fost blocate de ani de zile din cauza controverselor. Oponenții cred că o astfel de știință prezintă riscuri imprevizibile, inclusiv schimbări extreme ale modelelor meteorologice care nu diferă de tendințele de încălzire la care asistăm deja. Ecologiștii se tem, în mod similar, că o schimbare dramatică a strategiei de atenuare va fi tratată ca o undă verde pentru a se continua emiterea de gaze cu efect de seră, cu modificări mici sau deloc în modelele actuale de consum și producție.” - scrie r3media.ro într-un articol (vă recomand). 

   Ca să ne înțelegem, ce vaccin, ce cip, ce conspirație adevărată sau nu ... uitați aici cel mai recent exemplu că bogații ca acest personaj nu dau doi lei pe săracii din Africa sau de oriunde, pe aia 750 de creștini uciși acum câteva zile, pe multele milioane de oameni care mor de foame pe planetă ... nu au nici o treabă cu astfel de lucruri, dar tot ei pozează ca salvatori, ca modernizatori, ca „mântuitori” ... nici vorbă de așa ceva! Alți bogați se chinuie să dăruiască „gratis” internet celor din Africa, de parcă atunci când ai stomacul gol îti trece uitându-te pe Youtube. Alți bogați dau multe milioane de euro pentru trimiterea de rachete, sateliți și alții asemenea în spațiu, de parcă dacă ne uităm la ei ne însănătoșim de cancer sau sida. 

   Singura scăpare și adevăr este la Dumnezeu, nu în bani, nu în mândrie, nu în promisiunile mincinoase a marii majorități de politicieni. Biblia, învățătura Bisericii spune așa, vrei să conduci, fii cel care slujește, vrei să fii primul, muncește cel mai mult, iubește cel mai mult, ajută cel mai mult...acela este adevăratul luptător, adevăratul creștin. Ortodoxia nu este lene, ci luptă!

P.S. Poate unii dintre cititori se întreabă, ce rău ar face dacă ar opri încălzirea globală ... !? Ar face un rău foarte mare, căci după logica lui Bill Gates, omenirea ar putea să polueze din ce în ce mai mult și nu ar conta la ce nivel ar ajunge încălzirea globală, pentru că, de ce nu, putem răci singuri în mod artificial planeta...ceea ce poate fii cel puțin dezastruos. Conform articolului citat mai sus, aceste scăderi ale temperaturii aduc cu ele riscuri grave. Temperaturile de îngheț în 1815 au dus la recoltarea eșuată în condiții de aproape foamete. Oamenii de știință britanici au citat aerosolii stratosferici din erupțiile vulcanice din Alaska și Mexic ca fiind cauza potențială a secetei în regiunea Sahel din Africa. O perturbare majoră a climatului global ar putea aduce consecințe neintenționate, afectând negativ regiunile cu o populație ridicată și provocând o altă criză a refugiaților.
 
Sursă foto: capital.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe