27 Mai 22

Biden: „Putin poate să încercuiasca Kievul cu tancuri dar nu va cuceri niciodată sufletul poporului IRANIAN.”

Sper că ați fost atenți la titlu, asta a declarat Biden în mod oficial, Joe a confundat Ucraina cu Iranul...este adevărat, rostirea în limba engleză este asemănătoare, dar să faci o astfel de confuzie la un asemenea nivel, asta spune multe.

Apropo de nebuni și război. Doamna Adriana Vitan Balint a publicat pe un site social următoarele informații:

„Gata, au inceput cu narativul că Putin e diliu? Trebuie să punem mana pe nebun si sa îl condamnăm pentru crime împotriva umanității?
Păi ia sa vedem ce alți nebuni și criminali de razboi a mai gasit NATO acum, de curând, în istoria recentă, trăită de noi, nu povestită de alții, pe care NATO i-a omorât sau condamnat din greșeală.

- Pe 24 martie 1999, NATO a început bombardarea Iugoslaviei, pe motiv că acolo se petreceau niște atrocităţi inimaginabile, erau gropi comune, centre de tortură, ș.a.m.d.
"Criminalul nebun" Slobodan Miloșevici a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime împotriva umanității.
Apoi, dupa 17 ani, în august 2016, Tribunalul de la Haga l-a găsit nevinovat, exact la câteva luni după ce Milosevici fusese gasit mort în condiţii suspecte în celula sa.
Deci fusese o greșeală condamnarea "criminalului" și invadarea Iugoslaviei de către NATO, pentru că nu s-au găsit nici gropi comune, nici centre de tortură, motivul pentru care NATO atacase Iugoslavia, în 1999.
Cu alte cuvinte, NATO a omorât "din greșeală", într-un război fără motiv, aproximativ 2500 de iugoslavi, civili nevinovați, inclusiv copii, a distrus mii de locuințe, școli, trenuri, intersecţii feroviare, poduri sau reţele electrice, provocând teroare, ca să își creeze în Kosovo un stat marionetă, condus de gruparea UCK, sub control militar, susținut de SUA și UE.
- În 2003, americanii au zis că Sadam Hussein e un nebun care are arme nucleare, deci trebuie urgent anihilat. Au intrat peste "nebun",  l-au spânzurat si apoi au zis că au greșit, nu era nicio armă nucleară în Irak. "Nebunul" fusese condamnat și omorât, tot din greșeală. Ce s-a întâmplat ulterior in Irak, ce dezastru umanitar, cati copii morti, cate scoli si locuinte distruse,  cata teroare a semănat NATO ani întregi, este inutil să dezvolt. Tot în urma unei "greșeli".
Acum, ni se spune că Putin e un nebun și un criminal de război, de către acelasi NATO. Trebuie judecat și condamnat pentru crime împotriva umanității. Pe acelasi tipar, deja binecunoscut. Nimic nou sub soare.
Ni se cere ca noi să nu vedem toate atrocitățile, câtă bătaie de joc și teroare a semănat, în numele unor minciuni recunoscute ulterior, dupa zeci de ani, sau nerecunoscute niciodata, ale NATO.
Numai că, ghinion, noi vedem și ținem minte. ȘTIM!  Nu suntem toți o gloată de prosti! Chiar dacă ni se închide gura, suntem aici și suntem mulți pe care nu veti reuși să ne prostiți cu manipulările și propaganda.

Dacă tot vorbim de criminali si crime împotriva umanității, unde sunt responsabilii pentru minciunile si crimele din pandemie? Unde sunt anchetele si procesele pentru zecile de miliarde de euro furate, pentru morții noștri îngropați dezbracați, băgați în saci cu 5 litri de formol?
Arafat e plătit tot din banii nostri, în continuare, face achiziții publice, împarte banii? Astea sunt problemele noastre, nu un război între ei, rușii. De familiile de români rămase pe drumuri, fără joburi, cu afacerile închise, executate de bănci, care nu mai au bani să își plătească utilitățile sau medicamentele, de ele cine se îngrijește?”

Multe din informațiile de mai sus oferite de doamna Adriana Vitan Balint sunt realități. Războiul din fosta Iugoslavie a existat, faptele prezentate mai sus despre acest subiect au existat, propaganda pro-americană agresivă a existat cu privire la acel conflict ... problema este că acum nu avem voie să gândim rațional, nu suntem lăsați! Urmăream o emisiune de acum 2 zile și când un invitat vroia să amintească de crimele SUA din Kosovo, un scenariu aproape identic cu cel din Ucraina al Rusiei, moderatrul instantaneu l-a oprit pe invitat spunându-i că „nu vorbim despre asta”! De ce să nu vorbim? Cine orchestrează aceasta manipulare emoțională atât de agresivă? De ce liderii politici occidentali sunt atât de agresivi în fapte și vorbe în loc să caute pacea și dialogul cu dictatorul din est? Părerea mea este că se dorește război mondial indiferent de consecințe....ce încă îi mai țin pe nebuni în loc este frica de bombele nucleare.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe