08 August 22

Biden, liderul democrat care a ajuns unul dintre cei mai nepopulari președinți ai SUA

"Anul oribil al lui Biden. De ce este liderul democrat unul dintre cei mai nepopulari președinți ai SUA" titreaza Libertatea.

Eu nu cred asta, pe aici aflaserăm de la Caramitru, Mândruță, Guran si alții că Trump e cel mai nenorocit președinte de care trebuie America să scape urgent. Acum ce aflam?
" Pandemie fără sfârșit, inflație, greutăți financiare, diviziune, promisiuni neîndeplinite: primul an al președintelui Joe Biden se sfârșește prost, iar democrații trebuie să schimbe ceva rapid, dacă vor să mai aibă o șansă la alegerile legislative din noiembrie, în care ar putea pierde controlul în Congres, arată analizele The Guardian, CNN și BBC."
Pai cum? Uităm miile de morți degeaba din Afganistan?
Stati așa că nu e doar atât. Uităm" "pașnice" proteste BLM coordonate de oameni iubitori de Biden si Kamala? Uităm că nici până astăzi nu s-au convins americanii că alegerile au fost corecte? Am uitat că exact în a doua zi de mandat s-a ocupat de problemele urgente alte comunitatii LGBT din America? Am uitat ca la summitul pentru climă de la Roma a avut o coloana formată din 85 de masini mai mult sau mai putin poluante? Uităm că progresistii lui au vrut să dea legea comform căreia avortul sa fie permis si in luna a 7-a de sarcină?
Băi, eu nu uit. Si nu îi uit nici pe nemernicii care ne dadeau lecții că o să fie lapte si miere dupa ce pleacă Trump. Nu stiu de ce am impresia ca acum nu aveam nicio emotie cu razboiul dacă era in funcție "clovnul".

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei. / Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe