03 Octombrie 22

Biblia scrisă de niste „ciobani primitivi supersitițioși și ignoranți”???

Minciuni ateiste expuse!!

    Sa luam un pic cativa autori ai Bibliei sa vedem daca acesti atei ignoranti au dreptate sau (asa cum stiu din propria experienta cu ateii) este inca o minciuna de 2 centi tipica ateilor militanti ignoranti si needucati.

IOV - cea mai veche carte a Bibliei a fost inregistrata si adaptata de un tanar filozof (cca 2200 iHr)
MOISE (1445-1405 iHr)- a scris Tora si a coordonat scrierile primelor carti biblice, incepand cu Geneza, toate cartile Pentateuhului fiind coordonate de el. A fost educat in artele, stiinta, matematica si filozofia egipteana, civilizatia cea mai avansata a vremii.
IOSUA (1405-1385 iHr) - adjunctul lui Moise si comandantul fortelor armate.
CARTEA JUDECATORILOR a fost scrisa de Sf Profet Samuel.1043 iHr. 1030-1010 iHr.
CANTAREA CANTARILOR, PROVERBELE LUI SOLOMON SI ECLEZIASTUL - 971-931 iHr. au fost adunate de Imparatul Solomon, unul dintre cei mai mari regi ai Israelului, fiul lui David, care la randul sau a fost un psalmist (compozitor) si razboinic, scriind multi psalmi.
 

CARTILE PROFETILOR  - Ieremia, Iezechiel, Daniel,Osea, Amos, Miheia, Ioil, Avdia au fost scrise de acesti oameni. Daniel spre exemplu era unul dintre cei mai iscusiti oameni in stiintele vremii, fiind dus la Babilon. Nici pe departe niste "superstitiosi primitivi" ci de niste oameni cultivati si mai ales profeti in perioada 850-424 iHr.
EZDRA, CARTILE REGILOR 1/2 au fost scrise de marele invatator Ezdra (457-430 iHr)
Cat priveste NOUL TESTAMENT lucrurile sunt mult mai clare. Luca era un medic renumit, un ganditor critic, un istoric, recunoscut de cercetatorii biblici ca fiind modern si pentru standardele noastre. Luca este apostolul care infrange ateismul. Apoi Pavel, un invatat de top al vremii. Majoritatea apostolilor erau colectori de taxe (vamesi) automat invatati. Chiar si pescarii demonstreaza o eruditie nemaipomenita ceea ce confirma ca acesti oameni au fost luminati si schimbati radicali de Duhul Sfant.
    Cu siguranta ca acesti oameni stiau ca nu este natural ca o femeie virgina sa nasca. Au fost sceptici insa au vazut cu ochii lor.
    Fara indoiala ca acesti oameni nu sunt "needucati si primitivi, ciobani" si ce le mai trec prin cap ateilor militanti irationali si fundamentalisti.
Asadar, Quod Erat Demonstrandum!
    Mai mult ateii demonstreaza ca sunt irationali, argumente de genul acesta (ciobani primitivi etc etc) constituiand erori logice (eroarea ad-hominem) pentru ca in loc sa atace mesajul, irationalii fundamentalisti atei ataca mesagerul.
De fapt, orice om rational, care studiaza Biblia cu intelepciune si open minded nu ramane ateu conform Irationalitatea Ateismului.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe