26 Septembrie 20

Batjocorirea copiilor români prin discriminarea crasă la care sunt supuși este de departe cel mai cinic dintre experimentele aplicate azi

   Batjocorirea copiilor români prin discriminarea crasă la care sunt supuși, raportat la alți copii din Europa, este de departe cel mai cinic dintre experimentele aplicate azi în România. 
   Fără slugărnicia acestui "PNL" , fără trădarea celorlalte partide, fără individualismul patologic al părinților, fără indiferența incalificabilă a profesorilor și a celorlalte categorii sociale care ar trebui să apere copiii, nimic din acest mizerabil experiment nu s-ar putea produce.
   Tăcerea este însă totală, complicitatea este considerată salvatoare de profesie si bugete, vânzarea copiilor români se împlinește așa cum niciodată nu s-a mai făcut în istorie.
   Copiii români - spre deosebire de copiii din alte țări europene - sunt îmbotnițați ore în șir în clasă,  zile întregi,  săptămâni,  luni. Fără oxigenarea creierului, expuși la infecții respiratorii, la microbi, fără să conteze la ce  sunt sensibili, ce patologii pre-existente au, lipsiți de un act educațional firesc,condamnați aprioric la boli pe viață, supuși unui experiment antropologic iremediabil vătămător. 

   Foto: via Cristi Nemțeanu, unde găsim și că mai există și mame românce nu doar cu numele:
   "Când elitele tac,strigă pietrele...
   "Luați toată lista de restaurante din oraș, din toate orașele și ducem copiii la restaurant să facă școală. Facem mese de câte 5 copii în restaurant și îi lăsăm pe copii fără măști la școală.
   Mergem în sălile de nunți, că e voie la jumătate din capacitate. Facem ore la restaurant, că la restaurant e voie fără mască, e voie să interacționăm. La școli, nu.
   Fac eu scrisoare de părinte: vă rog să nu-mi traumatizați copiii, eu sunt de acord că facă orele la pizzerie. Cum nu se transmite în restaurant, dar se transmite în clasă? Ieșiți voi și explicați asta”, a spus Dana Budeanu în rubrica realizată la stiripesurse.ro."
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe