23 Ianuarie 22

Bătaia de joc continuă, „prietenii guvernului” care produc măști medicinale au câștigat!

„Începând din 8 ianuarie 2022 masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile publice închise și deschise. ATENȚIE!! Acest lucru înseamnă că masca trebuie purtată și pe stradă.

Măștile din material textil sau plastic nu sunt eficiente pentru prevenirea infectării, cele mai eficiente fiind cele chirurgicale cu trei pliuri sau cele FFP 2. Nu purtați măști din material textil sau plastic pentru că riscați să vă îmbolnăviți și să îi îmbolnăviți pe cei din jurul dumneavoastră. Singurele măști acceptate sunt cele chirugicale și cele FFP 2.” - se anunță pe site-ul gov.ro .

La prima vedere înțelegem că nu mai trebuie să purtăm măști de plastic sau textil pentru că „nu sunt eficiente pentru prevenirea infectării”, după care se menționează faptul să nu mai purtăm măști din material textil pentru că riscăm să îmbolnăvim pe cei din jurul nostru!!! Domnule Arafat, cu tot respectul vă întreb, sunteți nebun? Deci cum, 2 ani de zile ne-ați tâmpit efectiv cu măștile voastre mizere și acum ne spuneți că e „nașpa” și că nu mai sunt bune alea textile și alea de plastic (prin plastic nu trece virusul lui Arafat)?

Covid-19 EXISTĂ fraților, dar nu există așa cum acești pui de dictatori ni-l prezintă. Aceste lichele politice se folosesc de acest virus (la un procent de 1-2% mortal) pentru a ne batjocori, pentru a ne manipula, pentru a ne speria, pentru a ne CONTROLA!

Eu locuiesc în jurul orașului Câmpina din județul Prahova, de luni bune de zile văd peste 90% din angajații Ministerului de interne, milițieni (că polițiști nu prea mai avem), jandarmi etc. care NU au purtat niciodată mască alături de colegul de serviciu în mașină. Acum ăștia să mă oprească pe mine în trafic, „că acum ei poartă mască” ... , și să-mi dea amendă pentru că nu port botniță pe stradă? Sunteți nebuni???!

Amintesc milițienilor un fragment din comunicatul transmis de Europol în care se menționează faptul că „polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare pentru acest tip de verificări aberante”, referindu-se la verificarea obligativității aberante a măștii în spațiile închise și deschise.

Singura soluție, revoluție!! Gata!

Foto credit: stirilekanald.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe