08 August 22

Avocat Marina-Ioana Alexandru: Numai transformarea noastră lăuntrică spre CREDINȚĂ, LUMINĂ și ADEVĂR ne mai poate salva ...

Numai transformarea noastră lăuntrică spre CREDINȚĂ, LUMINĂ și ADEVĂR ne mai poate salva, deoarece fiecare dintre noi suntem un element viu extrem de important pentru întreaga CREAȚIE!
Așa că frate drag într'u HRISTOS, cu curaj să intrăm fiecare în cămara sufletului propriu și să ne așezăm onest față către față cu noi înșine și să ne cercetăm cu iubire dar ferm, pentru a identifica "gunoiul" care ne ține în întuneric și să-l scoatem din suflet (gânduri ascunse, vorbe grele, fapte concrete, emoții și stări negative, compromisuri de orice fel, frici... etc.).
Este singura modalitate de a ne apăra și de a ne îndrepta spre DUMNEZEU CEL VIU și PREAÎNALT  - CALEA ,ADEVĂRUL și VIAȚA...
Este singura soluție de a opri toată această nenorocire socială care ne copleșește și ne leagă în lanțuri.
Numai de noi depinde ce stare emitem dinlăuntrul nostru spre înafară și cu ce ne creăm astfel suport de rezonanță!!!
DUMNEZEU ESTE SURSA DIVINĂ dinlăuntrul nostru și lucrează și se manifestă în noi, cu noi și prin noi numai dacă noi ne dăm consimțământul pentru aceasta! EL ne-a creat cu liber arbitru.
Frate drag într'u HRISTOS, tu ce hotărăști să alegi ???
Cu durere, dar și cu dragoste pentru omul contemporan,

Avocat Marina-Ioana Alexandru.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Mare ADEVĂR! DOAR că această umanitate trăiește deja de mult în APOSTAZIE, în consecință sunt puține șanse! Dumnezeu mai trebuie să și oprească răul ca să nu ajungă la cer.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe