27 Mai 22

Avocat Elena Radu: „Pe la sfârșitul lui noiembrie 2021 scriam că din cauza manipulării nu o să mai distingem ce e real și ce e fake”

Pe la sfârșitul lui noiembrie 2021 scriam că din cauza manipulării nu o să mai distingem ce e real și ce e fake (si mă refeream la propaganda oficială de stat) și că asta este scopul segregarii.
Aparura noi criterii de segregare:
- războiul: cine e de acord cu el este cetățean bun, cine nu e de acord cu el este cetățean rău - "putinist",
- cetatenia: cine este cetățean român să mai aștepte, cine nu este cetățean roman are întâietate la toate, de la servicii publice la servicii private (puteți sa aruncați cu lături cât vreți, dar e o anomalie care a apărut, indiferent că vă place să vă atrag atenția cu privire la ea sau nu).
Conflictul Rusia - Ucraina: cine mai știe ce e real și ce e fake?
Toate propagandele (oficiale ale statului român prin intermediul presei sau ale unei tabere sau alta) sunt pline de fake-uri: de la prezentarea unor secvențe din jocuri pe calculator ca fiind "scene de război" până la filmulețe cu tancuri de te gândești (dacă ești sănătos la cap) dacă ăla e război sau esti in filmul "wag the dog".
Facem pariu ca la următoarea "criză" nici măcar nu veți mai fi interesați să încercați să intelegeti ce e fake și ce e real pentru că veți fi deja suficient de obosiți și sătui de toată manipularea?
După 2 ani de manipulare majoritatea romanilor nu a învățat nimic. Chiar și mare parte din cei care se mai trezisera pe la final au luat-o de la cap, că le place să fie mințiți și sa se minta frumos.

Autor: Avocat Elena Radu.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe