23 Octombrie 20

Avocat Ana - Corina Săcrieru: Va aproba Parlamentul nostru măsurile abuzive dispuse?

   Avocatul Ana - Corina Săcrieru (sursă foto) a postat recent pe o rețea socială un material în care își exprimă nelămuririle cu privire la eventualele măsuri „ABUZIVE” care pot fi aprobate de către parlament în situațiile date mai jos.
   Doamna avocat Ana Corina Săcrieru este cunoscută ca o persoană pro-familie și pro-normalitate în viața socială, purtând multe lupte cu dușmanii căsătoriei firești pentru a apăra căsătoria normală dintre un bărbat și o femeie, în preajma „Referendumului pentru Familie” din octombrie 2018.

   Iată postarea integrală a doamnei avocat:

   „Starea de alertă se instituie pentru protejarea cetățeanului si a societatii, nu pentru încălcarea demnității acestuia si pentru anihilarea drepturilor.
   Starea de alertă se instituie cu respectarea Constitutiei, adică numai cu instituirea unor măsuri care - daca presupun restrângerea unor drepturi - să asigure respectarea caracterului proporțional al acestei restrângeri in raport de scopul urmărit prin măsură.

   Starea de alertă nu poate in niciun caz insemna:
   - Cetățeni așteptând umili să li se ia temperatura doar pentru a putea intra intr-o instituție publică pentru funcționarea cărei plătesc taxe si impozite ori in magazine pentru a putea cumpăra alimentele necesare
   - Femei si bărbati urmăriți de echipaje de poliție pentru că au 37,3 temperatură
   - Elevi care nu pot intra in bacalaureat pentru ca au temperatura 37,3
   - Elevi luati de DSP - urmare anunțului primit de aceasta instituție de la scoala pentru acelasi motiv, părintii aflând si ei ulterior de aceasta masura.
   - Persoane care suferă de alergii si care se sufoca sub masca
   - Aplicarea diferită a măsurilor: Instanțe pline de oameni si biserici ori săli de concerte goale, avocati cu temperatura măsurată printre justițiabili si magistrați dincolo de ziduri de sticlă, terase pline, dar evenimente culturale in aer liber interzise

   Starea de alertă trebuie instituita, insă trebuie instituita cu respectarea demnității persoanei, a dreptului la educatie si cu evitarea discriminărilor.

   Vreau să cred că Parlamentul României are profesioniști in Drept care nu vor tolera aceste derapaje de o gravitate maximă pe care măsurile - instituite prin avalanșa halucinanta de Hotărî date in ultimele 5 zile - le au atât fată de Constitutie cât si fata de însăși Legea 55/2020 intrata ieri in vigoare.” - scrie avocatul Ana - Corina Săcrieru pe o rețea socială.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe