27 Mai 22

Autoritățile ucrainiene continuă să șteargă orice urmă a românismului din vechile regiuni românești din Ucraina

„Autoritățile din Cernăuți au înlăturat din Piața Centrală copia primei atestări documentare a orașului,a domnitorului român Alexandru cel Bun,și au înlocuit-o cu drapelul ucrainean și stelele UE (M.U.E)

Din categoria "Slavă Ucraina",vă iubim și vă dăm tot ce avem(case terenuri gratis,pentru o colonizare permanentă în România),noi suntem români proști și vă sprijinim cu tot ce avem,școli în limba ucraineană,bani de la stat,cazare,locuri de muncă,înscrieri la facultățile din România fără acte de studii,fără taxe,tratamente medicale gratuite...etc.Ce pretenții să ai față de valorile românești,când vine vorba de colonia România?” - a scris Rareş Oprea pe un site social.

Această știre se află pe toate site-urile, noi continuăm să nu gândim. Din moment ce sclavii utili, Ciucă, Câțu și Ciolacu (ce nume au ăștia....parcă predestinate) au ajuns „în genunchi” în fața „împăratului lumii”, Zelensky, e clar că mesajul a fost transmis ...noi ajutăm la reclădirea Ucrainei (și România arată ca după război, dar ne-am învățat cu asta) iar voi puteți batjocori cum doriți în continuare românii din Ucraina. Nu cerem condiții, politicienii noștrii s-au învățat doar să bifeze condica europeană de vizite în Ucraina, atât. Sclavie 100%! Părerea mea este că România și-a pierdut suveranitatea de zeci de ani din cauza ignoranței și trădătorilor votați la fiecare perioadă electorală.

Sursă foto: bucpress.eu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe