02 Octombrie 22

Au înnebunit cei de la Youtube??

    Propaganda homosexuala ia avant si atinge site-ul Youtube care prin poza de mai jos vrea sa ne induca ideea sa fim mai "relaxati" in ceea ce privesc persoanele LGBT. Dar cine nu e relaxat? Eu unul ca si Crestin Ortodox sunt foarte relaxat. Problema este alta, cercetările stiintifice de AICI se concentrează pe dezvoltarea orientării sexuale, identitate sexuală și atașament. Lisa Diamond (membră APA - Asociația Psihologilor din America) a concluzionat că homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual!”
    Mai aflam de pe site-ul botusanalexandru.wordpress.com ca homosexualitatea este boală psihică cu transmitere prin telepatie - nu este o idee literară, ci concluzia la care au ajuns psihiatrii practicieni de la cea mai mare clinică din Viena-Austria specializată în tratarea acestei boli, pe larg articolul si cercetarea pe adresa mentionata.
    Este bine de stiut ca LGBT are un risc mare de HIV, cancer, boli psihice, sinucidere conform Universitatea din București cenzurează adevăruri științifice mentionat de site-ul avereabisericii.ro.
    Aceasta propaganda de care am mai vorbit pe acest site in articolul Incredibil: Propaganda homosexuala aproape globala, normalitatea atacata unde am vorbit despre propaganda homosexuala de pe site-ul Facebook, iata ca acum vine randul site-ului Youtube iar asta nu ne poate arata decat ca unele dintre cele mai mari site-uri din lume sunt conduse de oameni atei si care cred in aceasta BOALA ca ar reprezenta ceva "normal" ceea ce am demonstrat deja prin studii stiintifice ca NU ESTE ASA. 
    DISTRIBUITI acest material pentru a afla cat mai multa lume despre acest flagel care ataca normalitatea!

Recomandam:
Ce inseamna: Strigarea Sodomei si a Gomorei e mare (Fac. 18, 20)?  
„Valori occidentale”. Suedia: incepe propaganda legalizarii poligamiei si a abolirii complete a casatoriei
Suedia, candva o tara crestina, acum o hazna ateisto-multiculturala.  

 
Taguri: Youtube, la, au, De, înnebunit, cei

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe