07 August 22

Au apărut imaginile accidentului în care au murit 4 persoane și alte 5 au fost rănite printre care și 2 copii.

Un BMW, o marcă precum oricare alta, nu că încearcă să depășească, ci vrea să treacă peste zona hașurată dintre cele două sensuri. Probabil a fost sau urma o intersecție, deci nici măcar asta nu l-a făcut să fie mai atent. Și nu avea răbdare să mai aștepte după niște amărâți cu Loganuri să își termine și ei depășirea, așa că a mers mai departe, a trecut dincolo de sensul său.
Iată ce mai aflam azi.
Bărbatul care a ucis 4 oameni are permis de conducere din 2018 și i-a fost suspendat de patru ori în ultimii patru ani, timp în care a strâns și zeci de amenzi pentru viteză excesivă.
Și vine declarația domnului ministru Lucian Bode: "Pentru astfel de oameni care produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză și intrarea în depășire, pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, prea blânde."
Ne-a liniștit domnul Bode, în loc de 800 de lei îl pune să plătească 870.
Aici nu a fost nici vorba de vreo infrastructura proastă, motivația unora când vine vorba de numărul mare de accidente, ci pur și simplu teribilismul și inconstienta unora cu mulți cai putere pe care niște amenzi nu îi impresionează cu nimic.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei / Sursa video: Youtube Auras Tereaca / Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe