08 August 22

Atunci când mimezi credința și grija față de familia românească, dar evenimentele te obligă să-ți dai arama pe față

Hotărârea Curții Supreme din SUA legată de avort face valuri și în România.
Iată ce declară azi în fața unei reportere de la Antena 3, doamna Gabriela Firea, care, din păcate, este și Ministru al Familiei și Tineretului în România, pe tema posibilității că la un moment dat să se ia și în România măsuri similare, care ar putea cumva restrânge "dreptul fundamental" la avort:
Doamna Firea, o mare credincioasă ortodoxă, care poartă mereu cruci la vedere, și are grijă să fie văzută prin biserici și mănăstiri, alături de părinți faimoși, zicea azi că "chestiunea avortului nu e una legată de credință"...Serios? Madam Firea se făcu și mare "teoloagă", contrazicând cu mult tupeu învățăturile Bisericii, care, de 2000 de ani, susțin exact același lucru: că uciderea pruncilor nenăscuți în pântecele mamei este o crimă abjectă și un păcat grav.
Și mai susține doamna ministru al Familiei că "chestiunea avortului nu are nicio legătură cu natalitatea". Desigur, doar o opinie personală, nebazată pe studii statistice și demografice, fără să țină cont de realitatea incontestabilă care ne arată că în țările unde avortul este legalizat și ușor de făcut, natalitatea este net inferioară natalității din țări unde dreptul la avort este îngrădit.
Doamna Firea mai amintea, cu regret, de negrele vremuri ceaușiste, când o generație întreagă s-a născut "în plus" datorită interzicerii avortului. Dar, uită să menționeze că acea generație, a "decrețeilor", a copiilor cu cheia de gât, este cea care a construit mare parte a ceea ce are România de azi. Oare ar fi fost mai bine ca acea generație să fi fost avortată, și să nu existe?
Finalul interviului este la "înălțimea" interviului. După ce primește toate asigurările de la doamna Firea că ea ca ministru și politician va lupta mereu cu hotărâre pentru dreptul la avort liber și facil, ușurată, reportera Antena 3 concluzionează: "Deci, rămânem în NORMALITATE, doamna ministru"...Halal normalitate.

Notă site: Doamna Firea, la avatarul paginii de socializare are o poză cu un bebeluș în brațe, întreb și eu ca un necunoscător....oare de ce nu a fost avortată această minune de copil? Asta dacă tot e Firea atât de mare susținătoare a crimei copiilor nenăscuți ...

Autor: Andrei Dinca, Facebook. / Foto: agerpres.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe