04 Februarie 23

Ați observat vreodată cum în Biblie este scris că bărbații urcă mereu în munți pentru a vorbi cu Dumnezeu?

„Ați observat vreodată cum în Biblie este scris că bărbații urcă mereu în munți pentru a vorbi cu Dumnezeu? Cu toate acestea, în Scripturi, aproape niciodată nu citești de femei care merg la munte, și știm de ce - nu?
Pentru că femeile erau prea ocupate de grija vieții; nu au putut lăsa copiii, pregătirea meselor, casa nesupravegheată, grădina neîngrijită și încă alte o mie de responsabilități, pentru a face urcarea în munți!
Am vorbit zilele trecute cu o prietenă, spunându-i că, simt că nu sunt niciodată suficient de „liberă" din responsabilitățile mele, niciodată într-o liniște suficientă, sau loc suficient de Sfânt, pentru a avea timp de comuniune cu Dumnezeu. Răspunsul ei m-a copleșit: “De aceea Dumnezeu vine la femei! Bărbații trebuie să urce pe munte pentru a-L întâlni pe Dumnezeu, dar Dumnezeu vine la femei oriunde s-ar afla ”.
Mă gândesc la cuvintele ei de câteva săptămâni și am căutat în Biblie, să vad dacă ceea ce a spus ea este adevărat.
Dumnezeu vine la femei unde sunt ele, când își fac lucrurile obișnuite, munca de zi cu zi. Le întâlnește la fântâni unde scot apă pentru familiile lor, în casele lor, în bucătăriile lor, în grădinile lor. El vine la ele în timp ce stau lângă paturile bolnavilor, în timp ce nasc, la cele ce îngrijesc persoanele în vârstă, la pregătirile de înmormântare și parastase.
Chiar și la mormântul gol, Maria a fost prima care a fost martoră la Învierea lui Hristos. Era acolo pentru că făcea corvoada feminină de a pregăti corect trupul lui Hristos pentru înmormântare.
În aceste aparent banale sarcini obișnuite, aceste femei din Scripturi s-au trezit față în față cu Dumnezeu.
Așadar, dacă - la fel ca mine - începi vreodată să te plângi de faptul că nu ai atât de mult timp să petreci în munți cu Dumnezeu, pe cât ți-ai dori, amintește-ți că Dumnezeu vine la femei. El știe unde suntem și poverile pe care le purtăm. El ne vede și, dacă ne deschidem ochii și inimile, Îl vom vedea, chiar și în cele mai obișnuite locuri și în cele mai obișnuite lucruri” - sursă: Libraria Ortodoxia.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe