05 Octombrie 22

Ați observat vreodată cum în Biblie este scris că bărbații urcă mereu în munți pentru a vorbi cu Domnul?

„Ați observat vreodată cum în Biblie este scris că bărbații urcă mereu în munți pentru a vorbi cu Domnul?
Cu toate acestea, în Sfânta Scriptură aproape niciodată nu citești despre femei care merg în munți - și știm de ce, nu?
Pentru că femeile erau prea ocupate de menținerea vieții; nu au putut abandona copii, mese, case, focuri, grădini și alte o mie de responsabilități pentru a face posibilă urcarea lor în munți.
Am vorbit zilele trecute cu o prietenă spunându-i că, femeie modernă fiind, simt că nu sunt niciodată suficient de „liberă" de responsabilitățile mele, niciodată într-o liniște suficientă sau loc suficient de sfânt pentru a avea tipul de comuniune pe care îl vreau cu Dumnezeu.
Răspunsul ei m-a copleșit:
 „De aceea Dumnezeu vine la femei. Bărbații trebuie să urce pe munte pentru a-L întâlni pe Dumnezeu, dar Dumnezeu vine la femei oriunde s-ar afla”.
Mă gândesc la cuvintele ei de câteva săptămâni și am căutat în Biblie să văd dacă ceea ce a spus este adevărat.
 Dumnezeu vizitează femeile în momentele în care își fac lucrurile obișnuite, munca de zi cu zi.
 Le întâlnește la fântâni unde scot apă pentru familiile lor, în casele lor, în bucătăriile lor, în grădinile lor.
 El vine la ele în timp ce stau lângă paturile bolnavilor, la cele ce nasc, îngrijesc persoanele  în vârstă și împlinesc obiceiurile de doliu și cele de înmormântare necesare.
 Chiar și la mormântul gol, Maria Magdalena a fost prima căreia Hristos i s-a arătat după Înviere - ea s-a dus dis-de-dimineață pentru a se îngriji de mormânt și de trupul Lui, iar în cale i-a apărut chiar Mântuitorul.
 În cele mai obișnuite și aparent banale activități ale lor, aceste femei din Scriptură s-au trezit față în față cu Dumnezeu.
Așadar, dacă - la fel ca mine - începi vreodată să te plângi de faptul că nu ai atât de mult timp să petreci în munți cu Dumnezeu pe cât ți-ai dori, amintește-ți că Dumnezeu vine la femei.  El știe unde suntem și poverile pe care le purtăm.
El ne vede și, dacă ne deschidem ochii și inimile, Îl vom vedea chiar și în cele mai obișnuite locuri și în cele mai obișnuite lucruri.”
Photos @pravoslavnaysemya

Sursă: facebook.com via Popovici Loredana

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe