02 Octombrie 22

Ateul militant, Mihai Bendeac atacă la început de post creștinătatea și pe unicul Dumnezeu jignindu-L

    Ca de fiecare data la inceput de mare post Ortodox (drept slavitor) se gasesc ateii militanti, sectarii si mass-media sa atace Ortodoxia. 
    Tot acest prozelitism catre negativ al celor mentionati mai sus nu fac altceva decat sa STRAMBE omul de la Dumnezeu la macabru (vezi sarbatorile odioase venite din afara granitei tarii). 
    Fix la inceput de post, mai exact la inceputul postului Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos actorul Mihai Bendeac a realizat si publicat pe internet dar si transmis la TV o serie de materiale care nu fac altceva decat sa blasfemieze pe Dumnezeu si credinta in El. 
    Declar sincer ca acest actor este unul talentat dar isi foloseste talentul la lucruri cu totul si cu totul daunatoare pentru cei care il urmaresc si ii respecta munca.
    Poate ca unii din voi, cititorii nostri va intrebati "de ce nu-l pedepseste Dumnezeu pentru aceste mari pacate, blasfemii?", ei bine pentru ca judecata lui Dumnezeu nu este ca a noastra. Dumnezeu spre deosebire de noi cunoaste absolul tot ceea ce inseamna Mihai Bendeac, suflet si trup, astfel incat actioneaza intr-un mod perfect in spatiu si timp vizavi de aceste pacate. 
    Dumnezeu, scrie in Sfanta Scriptura, "nu se lasa batjocorit", adica Dumnezeu niciodata nu poate fi invins de catre nimeni cu nici un fel de blasfemie sau atac marsav la adresa Ortodoxiei pentru ca plata pacatului TOTI NE-O LUAM in functie de cat de mult sau putina pocainta avem. (istoria universala arata asta clar)

    Publicatiile blasfemiatoare nu vor fi postate aici pentru ca nu promovam imbecilitatea dar am crezut de cuviinta ca este necesar sa tragem un semnal de alarma vizavi de aceste manipulari venite din cercuri care nu au nimic de a face cu Biserica lui Hristos dar comenteaza despre ea ...

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe