27 Mai 22

ATENȚIE LA VIOLENȚA DIN ȘCOLI!

„În sistemul de educație românesc, elevii agresivi sunt singurii care mai au drepturi. Eu vă spun de pe acum că în școlile din România se vor petrece TRAGEDII CRUNTE pe seama violenței ieșite din comun a elevilor. Această violență este adesea încurajată de lipsa oricărei intervenții din partea conducerii școlilor, ca să nu mai vorbim de situațiile în care conducerea se folosește de părinții elevilor violenți pentru a lovi într-un coleg de serviciu care a îndrăznit să oprească agresiunea unui elev asupra unuia mai slab. (Da, firește că am din nou în vedere o situație concretă, face parte tot din dosarul gros plin de abuzuri pe care v-am promis că îl voi face public.) Dacă nu faceți scut în jurul puținelor cadre didactice care mai țin la disciplină, așteptați-vă să vă primiți copiii acasă cu ochii scoși, cu dinții sparți, cu mâini, picioare și coaste rupte și, da, chiar și în cutie, gata de pus pământ pe ei, o spun fără reținere! Un copil bine crescut are foarte puține șanse să mai scape întreg.” - a scris Anca Radu pe un site social.

Se știe foarte bine că violența în școli a ajuns la o cotă alarmantă, cu toate astea, nimănui de la conducerea Ministerului Educației se pare că nu îi pasă.
Taxă de protecție, intimidări, batjocură, jigniri ... toate aceste aspecte se pot găsi între niște elevi de liceu, chiar și de generală.

Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe