06 August 20

Acasă » Atei militanti
1 2 3 ... 8 9 »

„Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale.”

 • 11 Iulie 20
 • 654
   Într-o postare pe un site social, Dr Adina Alberts atrage atenția la ultimele evenimente din ultimele luni din SUA dar și din Europa. „Este cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea liberă în acest moment. Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale. Asta se dorește! Înstaurarea pentru totdeauna a unei noi ORDINI MONDIALE.” - spune Dr Adina Alberts.

Iată postarea integrală:

   „Sunteți la curent cu ce se întâmplă în SUA?! Parcă a înnebunit lumea! Acțiunile disproporționate ale mișcării civice Black Lives Matter vis a vis de omorârea din culpă, în timpul arestării, a unui traficant de droguri-hoț-recidivist, statuile satanice care tronează la loc de cinste în Detroit, Michigan și în Little Rock, Arkansas, mișcările de stradă și revoltele. Este o îngrijorare imensă și pentru noi, sau ar trebui să fie! Cu toții știm că dacă SUA “strănută”, Europa “face pneumonie”!
   Este o incitare pe față la revoltă civică. Se dorește haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții, și ceea ce pandemia a început dar n-a reușit să ducă la bun sfârșit, un posibil război civil poate definitiva! Astfel de statui satanice pe poziții de ani buni deja, Lenin tronând în Seattle, la Londra și în Germania la Gelsenkirchen, în timp ce statuia lui Churchil este non stop păzită ca să nu fie vandalizată, toate acestea sunt semne ale neomarxismului cultural, numit elegant PROGRESISM, la care tinerii aderă fără să cugete. În România acest progresism deja ne-a pătruns măruntaiele. Avem Marxism Leninism și în PNL și în PSD, dar mai cu seamă în USR!!!
   Este cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea liberă în acest moment. Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale. Asta se dorește! Înstaurarea pentru totdeauna a unei noi ORDINI MONDIALE.
   Și pentru asta, lupta se dă pe toate planurile: cultural, social, politic, civic, religios. Pe noi românii, credința în Bunul Dumnezeu și Biserica ne-ar putea salva! Vă amintiți de campania stradală care înfățișa o blasfemie odioasă cu Dumnezeu reprezentat cu cap de SARS-COV2 și cu stetoscopul de gât? Vă amintiți de altă campanie odioasă, tot stradală, care promova manifestările LGBT? De Bunicuța Maria care declara cu zâmbetul pe buze că ea este bisexuală?! Vă amintiți de statuile care apăruseră acum 2 ani, în România, înfățișând “capre” dar semănând izbitor de mult cu cele sataniste din SUA? Și pentru a înșela vigilența, aveau inscripționate “Trăiască capra vecinului” sau “Gândiți Liber”?
Înțelegeți acum în câte moduri subtile suntem hăituiți, agasați și manipulați?! ” - scrie pe un site social Dr Adina Alberts.
 
Foto captură: Facebook.com


2020: Comunismul este omagiat în Germania. Marxiștii au inaugurat prima statuie a liderului sovietic în Germania de Vest

 • 22 Iunie 20
 • 627
   O statuie a comunistului Vladimir Lenin a fost dezvelită, sâmbătă, în Gelsenkirchen, un oraș minier din vestul Germaniei, de către Partidul Marxist-Leninist al Germaniei (MLPD).

   La ceremonie au luat parte câteva sute de oameni, poliția înconjurând strada pentru a nu apărea incidente în timpul inaugurării monumentului fondatorului Uniunii Sovietice, scrie Radio Free Europe.

   „În timp ce statui ale lui Lenin au făcut parte cândva din peisajul multor orașe și municipalități din fosta Germanie de Est, niciuna nu a fost ridicată vreodată într-un spațiu public din vestul Germaniei.

   Statuia urma să fie inaugurată cu ocazia aniversării a 150 de ani de la nașterea lui Lenin, în aprilie, dar pandemia și măsurile impuse de autorități au întârziat evenimentul.
 
   Evenimentul a avut loc în contextul manifestațiilor antirasism provocate de moartea lui George Floyd, urmate de dărâmarea și vandalizarea a numeroase statui ale unor personaje istorice, atât în SUA cât și în Europa.” - scrie activenews.ro
 
Foto credit: Radio Free Europe


Show-ul grotesc în care travestiții incitau la dărâmarea Catedralei Neamului, ar fi fost finanțat din bugetul public cu 2 milioane de lei.

 • 14 Iunie 20
 • 1733
   „Show-ul grotesc în care travestiții incitau la dărâmarea Catedralei Neamului, a fost finanțat din bugetul public cu 2 milioane de lei. Deci 425 000 de euro, în care a fost inclusă o mascaradă penibilă care avea menirea ,,să deschidă" Muzeul Artei Contemporane!

   Interesant este faptul că nimeni nu a adus în discuție ,,banii publici". Când sunt alocate fonduri pentru Catedrală și alte proiecte ale cultelor religioase, imediat apar postacii de serviciu, iar ,,spitalele" sunt nelipsite din propagandă. De ce nu am văzut acum proteste vehemente, dacă tot este vorba despre ,,banii publici"?! Pe bună dreptate se întreabă Dan Bucura, pe banii cui și în ce scop se fac astfel de evenimente (pretins culturale!) și sunt afișate exemple care sunt dezaprobate de cei mai mulți români?! Acum fondurile pentru spitalele nu contează? Și de ce nu vedem postacii să se plângă că ,,banii lor" nu se duc către Sănătate și Educație?!

   Nu vă lăsați manipulați! Gândiți rațional.” - sursă: pagina Gândesc, sunt român


Propaganda comunistă atacă Biserica într-un mod direct

 • 04 Iunie 20
 • 1458
   Propaganda comunistă într-un mod direct ataca Biserica cât și icoanele cu reprezentări ale Domnului Nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfinților și semnul Sfintei Cruci.

   Astăzi prin libertatea de expresie oricine poate scuipa în Biserică. Reprezentarea însemnelor creștine prin o modă gata de a batjocori tot ce sfânt pentru creștini și a lupta nu direct împotriva Bisericii, dar prin ,, metode democratice" de exprimare publică fără nici o responsabilitate este ,, firesc" în cultul civilizației post-moderniste.

   Artiști cunoscuți au îmbrățișat în imaginile din videoclipuri pe haine, decor, însemnele creștine aducând o defăimare Bisericii lui Hristos.,, Dive" pentru a fi în top și a se putea vinde, fără scrupule morale și-au bătut joc public de imagini cu reprezentări iconografice.

   Madona ,, regina muzicii pop", care pe parcursul carierei sale a fost o portavoce a defaimarii însemnelor creștine: incendierea Sfintei Cruci, scene intime cu un sfânt, crescând popularitatea artistei și rănind milioane de creștini. Acest model a fost preluat și de artista Delia Matache când într-un videoclip a apărut în veșmânt de schimonah.

   Biserica prin jertfa Sfinților, mulți fiind anonimi ai vieții lor cotidiene, dar cu o viața sfințită, creează modele de viață curată, cu multă lumină și veșnicie. Pe când aceste ,, staruri" injectate cu bani mulți, publicitate sunt gălăgioase mediatic, pe prima pagina a tabloidelor, dar golite de Dumnezeu și de sfințenie.
 
de Cristian Basarab - citat de pagina EIKON, Facebook (sursă foto)


În prima imagine aveți un înger în trup. În cea de-a doua o batjocură la adresa celui dintâi. DE CE?

 • 02 Iunie 20
 • 3127
   Delia Matache, al cărei tată este chiar monah în Sfântul Munte Athos, apare într-un videoclip purtând o vestimentație inspirată din veșmintele schimonahilor.
   Schimonahii reprezintă acea "elită" a monahilor (călugărilor) ce sunt mai aproape de cer decât de pământ datorită viețuirii lor extreme, în pustnicie, în cel mai aspru post, în mai multe ore de rugăciune decât de somn și într-o luptă pe față cu diavolul. Nu orice călugăr este schimonah. În cărțile de slujbă (Molitfelnic) există chiar o rânduială deosebită pentru cei care îmbracă veșmântul "Schimei Mari", numit și "Marele și Îngerescul Chip"-denumirea spunând totul despre ceea ce presupune viața unui asemenea monah.
   Păcatul ei de netăgăduit!? Faptul că se face instrument al satanei, schimonosind acest îngeresc chip simbolizat de veșmântul schimonahilor. In videoclip, Delia a imbracat un hanorac ce imita "cuculul" ( o gluga ascutita la varf cu felurite simboluri) si analavul (vesmantul asemanator cu epitrahilul preotilor, de asemenea inscriptionat), elemente vestimentare pe care obligatoriu le poarta schimonahii.
   Este de neconceput faptul că acest chip al înfrânării a ajuns a fi purtat și batjocorit de toți desfrânații...Ne aflăm într-o mizerie morală de nedescris, de am mers atât de departe. Sunt ei teologi care nu știu prea multe despre Schima Mare și teologi care se cutremură a privi la un om îmbrăcat în acest veșmânt. Iată, cum diavolul a împărtășit el această taină printre desfrânații vremurilor, doar pentru a batjocori ceea ce le pricinuiește mare durere prin pustietăți.
   Deja pe preoți, o altă categorie de a căror putere si îngerii se cutremură, nesocotită uneori chiar și de ei înșiși prin viețuirea ca oameni și mai puțin ca sfinți, îi târa de mult prin mizeria mediatică, această hazna a dejecțiilor satanicești de tot felul, din care sorb cu sete toți cei străini de tainele Bisericii, neîndulciți de harul lui Dumnezeu, de care se lipsesc Liturghie de Liturghie prin absența lor.
   Este rușinoasă decăderea noastră din cinstea în care Dumnezeu ne-a așezat. Este rușinos a nu profita de dragostea puținilor slujitori vrednici ce ne-au mai rămas pentru a ne mărturisi păcatele care ne despart de Dumnezeu. Este rușinos a nu urma sfinților care deși îndulciți cu patimi și desfrânări s-au ridicat prin hotărârea lor mai presus de îngerii din ceruri. Avem atâtea chipuri de viețuire bineplacuta lui Dumnezeu în jur și nu cercetăm pe niciunul cu gândul de a-i urma, ci rămânem cu privirile ațintite spre mizeria de pe ecranele televizoarelor și a telefoanelor prin care diavolul batjocorește tot ceea ce i se opune.
 
Sursă: Părintele Daniel Șovăială / foto: national.ro


Un psihoterapeut înjură creștinii în spațiul public

 • 30 Mai 20
 • 850
   În zilele noastre, toți habarniștii în ceea ce privește Biserica Ortodoxă comentează în lung și-n lat despre ce trebuie și ce nu trebuie să facă Biserica. Evident că toate aceste comentarii penibiluțe sunt urmate de jigniri ...
   Una dintre persoanele care au îndrăznit să jignească în spațiul public Biserica Ortodoxă este un „psihoterapeut”, culmea, chiar și jurnalist. Acesta, Dinu Popescu jignește (jigniri noi) într-un mod de ne-reprodus Biserica Ortodoxă, creștinii ortodocși fără a ține cont de vre-o formă de bun simț, de respect....ce să mai vorbim despre „PRINCIPIUL RESPECTĂRII DREPTURILOR ŞI DEMNITĂŢII ORICĂREI PERSOANE” din „Deontologia psihoterapeutului”.

   În „Deontologia psihoterapeutului” găsim următoarele:
 • Psihologii vor avea permanent în atentie faptul ca orice persoana are dreptul sa-i fie apreciata valoarea înnascuta de fiinta umana si aceasta valoare nu este sporita sau diminuata de cultura, nationalitate, etnie, culoare sau rasa, religie, sex sau orientare sexuala, statut marital, abilitati fizice sau intelectuale, vârsta, statut socio-economic sau orice alta caracteristica personala, conditie sau statut.

Art. I.2. Psihologii îsi desfasoara activitatea, manifestând respect fata de trairile, experientele, cunostintele, valorile, ideile, opiniile si optiunile celorlalti.

Art. I.3. Psihologii nu se angajă public în prejudicierea imaginii celorlalti si nu vor manifesta inechitate pe criterii de cultura, nationalitate, etnie, rasa, religie, sex, orientare sexuala si nici nu se angajeaza în remarci sau comportamente ce aduc prejudicii demnitatii celorlalti.

Art. III.2. Psihologii nu practica, nu îngaduie, nu instiga, nu colaboreaza in, si nu consimt sau faciliteaza, nici o forma de discriminare.

Art. V.1. În relatiile lor profesionale, psihologii vor manifesta preocupare fata de clienti, studenti, participanti la cercetare, supervizati sau angajati, cautând sa nu produca acestora daune sau suferinta, iar daca acestea sunt inevitabile le vor minimiza pe cât posibil.

Art. V.3. Psihologii nu se vor angaja în comportamente de defaimare sau de abuz (fizic, sexual, emotional, verbal sau spiritual) fata de persoanele cu care vin în contact în timpul activitatii lor profesionale.

Art. VII.5. În cazul în care psihologii constata ca exista abateri ale unui coleg de la normele prezentului Cod, vor semnala amiabil abaterea constatata acestuia si se vor adresa Comisiei de Deontologie si Disciplina a Colegiului Psihologilor din România doar în cazul în care comportamentul non-etic persista.
 

   După cum vedem foarte bine în pozele de mai sus, domnul Dinu Popescu nu are nici un fel de stres în a jigni și a provoca într-un mod evident persoanele de religie Creștină și cult Ortodox, acest lucru fiind făcut într-un mod deosebit de brutal și trivial. Sursele noastre spun că nu este prima dată când acest psihoterapeut jignește creștinii.
   Faptul că înjură și jignește creștinii, acest lucru poate duce la daune sau suferință deoarece aceste jigniri pot aduce traume psihice și de izolare. Adică unii oameni se închid de ei de teamă să nu fie respinși sau jigniți de către societate. Comportamentul său duce la defăimarea oamenilor credincioși. Prin afirmațiile sale atrage categoria oamenilor necredincioși împotriva celor credincioși.
   Deși comportamentul lui persistă, nu s-a autosesizat nici un alt coleg sau cineva din Colegiul Psihologilor din România
În cazul acesta, de ce nu se autosesizează nimeni?
   „Discriminarea reprezintă activitatea care prejudiciază ori promovează prejudecăți cu privire la persoane datorită culturii acestora, nationalitații, etniei, culorii sau rasei, religiei, sexului sau orientării sexuale, statutului marital, abilitatilor fizice sau intelectuale, vârstei, statutului socio-economic si oricăror alte preferinte, caracteristici personale, condiții sau statute.”

P.S. Așteptăm reacții din partea celor competenți să o facă în legătură cu derapajele morale grave ale domnului Dinu Popescu.


Stiripesurse.ro a publicat un TOP cu 5 știri FALSE despre IPS Teodosie

 • 30 Mai 20
 • 198
1. ÎPS Teodosie ar fi făcut, la Constanța, "a doua" Înviere a Domnului, încălcând canoanele bisericești.

FAKE NEWS. ÎPS Teodosie nu a făcut, din nou, Învierea, ci a făcut slujba Odovaniei Învierii, conform canoanelor bisericești. Singurul element în plus introdus de ÎPS Teodosie a fost acela că le-a dat oamenilor Lumina sfântă de la Ierusalim. Fapt care nu poate fi numit în nici un fel o „inovație” liturgică sau un element necanonic.

2. ÎPS Teodosie ar fi fost SINGURUL ierarh ortodox care a repetat Învierea Domnului.

FAKE NEWS. ÎPS Serafim, ÎPS Ciprian și PS Galaction au săvârșit, și ei, Odovania Învierii. În plus, TOATE bisericile ortodoxe și mănăstirile din Grecia au săvârșit, jos seara, Odovania Învierii, la îndemnul Arhiepiscopiei Greciei. Așadar, ÎPS Teodosie este departe de a fi un element singular sau „sectar” în cadrul Bisericii Ortodoxe, așa cum au scris unii (pseudo)ziariști.

3. ÎPS Teodosie ar fi încălcat legea prin faptul că a împărtășit oameni cu aceeași linguriță și pentru asta ar trebui trimis la închisoare sau dat pe mâna brigăzii anti-teroriste.

FAKE NEWS. ÎPS Teodosie nu a încălcat nici o lege, deoarece nu există vreo lege care să reglementeze sau interzică Împărtășania în cadrul cultului ortodox (sub nici o formă a ei). Mai mult, în ultima liturghie publică din Postul Paștelui, de pe 22 martie, s-au împărtășit zeci de mii de oameni în toată țara, și nu s-a înregistrat nici o explozie de sute de mii de îmbolnăviri de coronavirus, o săptămână sau două mai târziu. Ancheta epidemiologică efectuată de DSP Suceava a arătat fără echivoc că nici unul dintre preoții care s-au împărtășit din același potir cu ÎPS Pimen nu s-a infectat de coronavirus. În fine, Constituția României, prin art. 29, garantează libertatea religioasă și libertatea cultelor de a-și organiza singure practicile interne.


Citește articolul complet pe site-ul stiripesurse.ro
Foto credit: Arhiepiscopia Tomisului, Facebook


FAKE NEWS - „Așa arată gașca teologilor frustrați: imediat ei se răzbună, cum prind un microfon și-o tastatură.”

 • 27 Mai 20
 • 1161
   „Adevărul.ro”, care numai adevăr nu mai este, publică un articol care este de fapt un ditamai FAKE NEWS-ul. În titlul acestora găsim expresia „Învierea în reluare sub bagheta Arhiepiscopiei „Autonome” a Tomisului”. În primul rând am publicat deja aici că NU a fost săvârșită slujba Învierii ci Odovania Învierii după tipicul de origine grecească, din Biserica Ortodoxa a Greciei, care face parte din aceeași Biserica Ortodoxă UNIVERSALĂ cu Biserica Ortodoxă Română. Mai citim în FAKE NEWS-ul celor de la „Adevărul” că Arhiepiscopia Tomisului „se comportă ca o sectă în interiorul Patriarhiei Române”, ceea ce este complet fals. Arhiepiscopia Tomisului NU a încălcat cu nimic învățătura Bisericii, respectând în tocmai tipicul bisericesc. Rânduială pe care, după cum bine se vede, nu au habar deloc cei din presă ...

Vă recomand: Biserica sărbătorește: Vești bune, IPS Serafim, IPS Ciprian și PS Galaction vor săvârși Odovania Învierii. ȘI Pentru cei care spun că se REPETĂ Paștile la Odovania Învierii de către Arhiepiscopia Tomisului.

   „Nu știu cine se comportă "realmente" mai sectar aici: IPS Teodosie, care face o slujbă canonică, sau "teologul Bogdan Papacostea", realmente preot depus din treaptă pentru chestiuni necanonice (no matter what).
   Așa arată gașca teologilor frustrați: imediat ei se răzbună, cum prind un microfon și-o tastatură.
   Oare IPS Serafim (omis intenționat din text) și IPS Iosif or mai avea Mitropoliile europene în cadrul Patriarhiei sau și ei sunt "sectari"? Că și pe acolo am auzit că s-a făcut Odovania.
   Sau o fi sectară și TOATĂ Biserica Greciei , de unde ne-am inspirat?” - scrie purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu pe un site social.

Citește și: Anunț IMPORTANT: În fiecare duminică se sărbătorește Învierea Domnului în toată Biserica Ortodoxă


Șefa Tribunalului Timiș și Ateul din Ultima Zi - l-as intreba pe ateuldinultimazi: de ce ne urati atat?

 • 26 Mai 20
 • 1056
   Șefa Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu scrie un text impresionant de actual pe un site social, dedicat ateilor care urăsc atât de mult Biserica, credincioșii ... Doamna Adriana Stoicescu întreabă, printre altele, pe „ateul din ultima zi”: „De ce te deranjeaza omul care isi fac cruce cand trece pe langa o biserica? De ce bucovinenii intinsi pe kilometri sa isi petreaca preotul spre vesnicie sunt ridicoli si inapoiati, dar mitingurile pro avort sunt semnul unei omeniri evoluate?”

Iată postarea integrală mai jos:

„Daca ar fi sa ma intrebe Dumnezeu cum as vrea sa fie ultima zi de viata, ar fi sigur o duminica.
Primavara, dupa ploaie, intr-un mai de poveste, cand salcamii sunt déjà infloriti si cand astepti nerabdator teii.
Desi poate uneori teiul e prea mult pentru o ultima zi…

Daca ar fi sa imi aleg un partener pentru aceasta ultima zi…
As alege un ateu sa ma insoteasca.
Pe la 9, dupa ce am baut cafeaua, l-as lua la plimbare prin centrul vechi al Timisoarei.
Cea mai veche poveste de dragoste… Timisoara

Am trece pe langa Biserica sarbeasca. Acolo, dupa 9, slujba e déjà inceputa.
Cantecele sarbilor se aud din biserica si, nu stiu de ce, invariabil, imi aduc aminte de adolescenta. Sper sa ma ierte preotii, dar nimic nu ma face mai fericita ca Bijelo Dugme…

Prin Piata Libertatii, macelarita de niste neica-nimeni, am trece grabiti.
Ploaia a spalat pietrele si uratenia vremurilor si a oamenilor fara de suflet.
Pe Alba Iulia totul e inchis.
Cersetorii nu au aparut, iar menestrelii cred ca au zi libera azi.
In centru e inca pustiu, iar din Catedrala rasuna cantecele superbe ale Ortodoxiei.
Oamenii sunt si mai frumosi duminica.
Sau poate e doar impresia mea..
Apoi ne-am intoarce prin Piata Victoriei si am lua-o pe stradutele ce mustesc de istorie si te intorc in timp, in vremurile cucoanelor si a rochiilor lungi si a trasurilor si a domnilor cu joben.

Ne-am opri in Unirii.
Acolo e Domul, kilometrul 0 al existentei mele.
M-as pregati asiduu si i-as spune ateului meu povestea Domului. Si a Pietei Unirii care, candva, chiar a fost o piata oarecare.
Martora existentei mele, de la primii pasi, trecand prin prima iubire si prima intalnire cu El.
Ne-am aseza pe o banca, inainte ca terasele sa se deschida, iar eu as astepta sa aud clopotele cele noi ale Domului.
La 10 incepe slujba in germana si nemtoaicele Banatului, elegante si hotarate, grabesc pasul, sa nu intarzie la Liturghie.
Sunetele clopotelor se impletesc peste oras si nu am cum sa ii explic ateuluidinultimazi esenta Timisoarei mele.
Romani, unguri, nemti si sarbi si evrei si bulgari laolalta, fara intrebari si fara ranchiuna si fara priviri piezise.

I-as spune ca toata copilaria mea a insemnat muzica sarbeasca si Euro crem si Cipiripi si cuvinte unguresti si nemtesti pe care ma straduiam sa le retin…
Ca am invatat pe de rost, fara sa le stiu sensul, cuvintele cantecelor de la Hari Mata Hari si Plavi Orchestra si ca si acum plang cand le ascult.
Iar cand inchid ochii ma vad la reuniunile din clasa de la generala 24 si il zaresc pe dirigul Jinaru, imbracat in camasa cadrilata si pantaloni mulati, spre disperarea secretarului de partid, vorbindu-ne la orele de PTAP de razboiul dintre Iran si Irak si invatandu-se ne sa iubim Pink Floyd si nu partidul.
 

Apoi l-as intreba pe ateuldinultimazi: de ce ne urati atat?
De ce te deranjeaza omul care isi fac cruce cand trece pe langa o biserica?
De ce faci alergie ca ma impartasesc si ca mi-e dor de Liturghia din Dom?
De ce trebuie sa ne dam jos crucile de pe biserici?
De ce trebuie sa ma urasti pentru ca plang de Craciun cand ascult in Biserica mea cea mai frumoasa muzica, pentru mine…
De ce bucovinenii intinsi pe kilometri sa isi petreaca preotul spre vesnicie sunt ridicoli si inapoiati, dar mitingurile pro avort sunt semnul unei omeniri evoluate?

Nu stiu, dragul meu ateu, daca Dumnezeu exista cu adevarat sau e doar setea mea de Iubire infinita.
Dar daca cred in El nu pierd nimic, chiar de ar fi doar plasmuirea mea.
In schimb, tu pierzi tot, daca El exista.

Iar asta ma face sa ma rog si mai tare pentru tine, in timp ce ma plimb intr-o duminica ploioasa de mai, prin cel mai frumos oras din lume, imensa mea iubire, Timisoara.”
 
Foto credit: facebook.com


Jurnalistul Cornelius Florin: De ce nu îl cred pe Mihai Bendeac?

 • 18 Mai 20
 • 1566
   De ce nu îl cred pe Mihai Bendeac? Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. „Eram absolut normal, în decurs de 5 minute aveam toate simptomele” FALS

1." Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus." FALS Infectarea cu coronavirus nu este afișată pe frunte. Deci nu avea de unde să știe că preotul este purtător de covid -19 . Iar dacă preotul ar fi avut coronavirus ar fi fost izolat sub supravegherea autorităților.
2. „Eram absolut normal, în decurs de 5 minute aveam toate simptomele” FALS. "Perioada de incubatie (adica timpul dintre expunerea la virus si momentul de debut al simptomelor) pentru infectia COVID-19 este estimata ca fiind intre doua si 14 zile." - rețeaua privată de sănătate Regina Maria.
 
scrie jurnalistul Cornelius Florin pe un site social.

P.S. A fost demonstrat că Bendeac a mințit că ar fi luat Covid-19 de la un preot la o înmormântare: 18 mai. Fără alte comentarii, Bendeac postează o fotografie pe Instagram, fără nicio descriere. Din imagine reiese că este vorba despre un „Raport de analize Medicale”, din 18 mai. Pe respectivul raport sunt notate, printre altele, următoarele informații: Analize - Sars-CoV2; Rezultate - Negativ. - paginademedia.ro


Biserică Ortodoxă profanată cu obscenități

 • 14 Mai 20
 • 1419
   Persoane necunoscute au vandalizat o biserică ortodoxă din orașul Tăuții Măgherăuș, județul Maramureș, și au scris cu vopsea albă mesaje jignitoare pe peretele exterior.

   Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat, marți pentru activenews.ro, că se fac cercetări pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale ce se impun. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1500 de lei.

   „Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus. Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale”, au spus polițiștii.

   Motivul scoaterii boxelor în afara Bisericii în timpul Sfintei Liturghii a fost acela de a se „împărtăși” de comuniunea liturgică și credincioșii care nu au putut veni la Sfânta Liturghie din pricina ordonanțelor militare privind pandemia cu Covid-19, ordonanțe care interziceau asistarea la Sfânta Liturghie a credincioșilor.
 
   Caricaturistul Radu Oltean, cunoscut pentru postarile lui jignitoare la adresa unor personalități cum ar fi Tudor Gheorghe sau contra Bisericii, a postat pe un site social, potrivit activenews.ro următoarele: „Una din cele mai arogante și nesimțite idei ale multor preoți ortodocși din România a fost împărțirea slujbelor din biserică cu toată lumea, prin boxele scoase afară. Să bage cu forța religie la păgânimea din orașe, mama lor de atei! O perioadă oamenii au îndurat. Nu dădea bine să te iei de Biserică că ți-era frică că te bate Dumnezeu. Sau Părintele, sau enoriașii mai cucernici”, a scris acesta. Se vede prea bine că nu prea este nici o diferență probabil între gândirea lui Radu Oltean, care atacă în acest fel Biserica, și cei care au vandalizat Biserica mai sus menționată.
 
Foto Credit: Activenews.ro


Dr Adina Alberts: McCann România, RENUNȚAȚI IMEDIAT! Ați „creat” o BLASFEMIE!

 • 05 Mai 20
 • 278
   „Eu în calitatea mea de medic, dar și ca om credincios, ortodox, sunt profund deranjată de această campanie.
   Dumnezeu este pretutindeni, iar mâinile împreunate ale medicilor de la capătul pacienților cu COVID-19 sunt semn că și ei se roagă fierbinte ca nicio altă viață să nu mai fie pierdută!
   Colegii mei au credință și nu se consideră Dumnezei!
   Adesea am simțit puterea lui Dumnezeu in practica mea medicală, fară de care vindecarea nimănui nu ar fi posibilă!
   Medicul tratează, Dumnezeu este Cel care vindecă!
   Ei, doctorii, la fel ca și preoții, la fel ca și vânzătorul de la magazinul din colț, pot fi și sunt adesea doar o simplă za în lanțul înfăptuirii minunilor.
   Această campanie cu iz de BLASFEMIE nu îi încurajează pe medici, dragă Wanda Hutira, creatorul care a dat naștere acestei campanii înfiorătoare, conform unui laudatio susținut de Catalin Dobre, CEE la #McCann.
   Această campanie ne dezgustă și NU, nu onorează pe nimeni!
   Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!” scrie Dr Adina Alberts pe un site social.


Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Citate Ortodoxe