19 Octombrie 20

„Ne urâți din inimă și am simțit-o”! În dreptul Catedralei Naționale pe Google Maps apare „Catedrala Falei Patriarhului”

„Să urâți tot, tot ce nu vă convine, tot ce nu vă argumentează patimile și părerile sufocante și drăcești.
Ne urâți pentru că nu vrem să ne înlocuim limba românească cu limba ungurească sau engleză, germană, rusească sau a oricărui alt cotropitor de români.
Ne urâți pentru că ne afirmăm cu mândrie demnă rădăcinile multimilenare din cel mai vechi și măreț popor al lumii, Dacii.
Ne urâți pentru că ne iubim așa după cum ne învață bunicii noștri prin rugile lor sfinte, bărbat cu femeie.
Ne urâți pentru că vă numim spurcați și fără pic de rușine atunci când ieșiți pe stradă în fața copiilor să vă lăudați cu "iubirea" voastră specială dar care nu naște nimic.
Ne urâți pentru că ținem cu dinții de o credință în Iisus Hristos veche de două milenii doar pentru că ne alină sufletul și ne-a ținut întotdeauna aproape.
Ne urâți Biserica, Crucea și fecioria tinerilor pentru că e oglinda oposului mizeriei din viața voastră.
Ne urâți pentru că ne prețuim copiii mai mult decât soarele de pe cer și ochii din cap și nu i-am omorî în pântec pentru nimic în lume, mai bine să murim noi. Ne urâți pentru că ne iubim copiii atât de mult.
Ne urâți pentru că nu iubim banii mai presus decât orice. Pentru că prețuim mult mai mult familia, tovarășii și pământul acesta plin de păduri cu păsări cântătoare mai mult decât banii pe vânzarea lor.
Ne urâți pentru că noi nu vindem orice din lăcomie.
Ne urâți pentru îl iubim pe Eminescu. Ne urâți pentru că din voi nu se va naște-n veci un Eminescu.

Ne urâți din inimă și am simțit-o, totuși ne-a durut. Dar pe voi nu, pentru că nu mai aveți inimă.
Atât de săraci sunteți, că doar ură mai aveți...” - scrie Darius Aurelian Roman pe Facebook, la această postare fiind atașată și o poză despre care am mai publicat în articolul „Incredibil, bătaie de joc din partea dușmanilor Bisericii contra Catedralei Naționale”.

   Astăzi batjocura continuă, în dreptul Catedralei Naționale pe Google Maps apare „Catedrala Falei Patriarhului” iar într-o postare a paginii de facebook „Gândesc, sunt român” se prezintă o altă blasfemie la adresa Bisericii, un alt nume modificat, în loc de numele real al Bisericii scriind „Biserica cu boxa scoasa pe geam”.

   Cu tot simțul de răspundere vă spun, avem experiența ultimelor sute, mii de ani în creștinism, acesta este începutul, acești atei militanți, acești batjocoritori a orice este Sfânt nu se vor opri aici.
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe