08 Decembrie 22

ATACURILE INFAME LA ADRESA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE STÂRNESC INDIGNAREA ROMÂNILOR

    Samy Tutac, un apropiat al "GRUPULUI INFRACȚIONAL COALIȚIA PENTRU FAMILIE" răspunde acuzațiilor unui conferențiar universitar.
    Într-un articol publicat pe blogul personal, dar și pe www.adevărul.ro, domnul Conf. univ. Dr. Adrian Niţă, cercetător științific la Institutul de Filosofie și Psihologie "Constantin Rădulescu-Motru" al Academiei Române face niște afirmații extrem de periculoase: "Coaliția pentru Familie este un grup infracţional care manipulează şi deturnează opinia publică, cu consecinţe nocive şi criminale..."
    Dacă ar fi să-i răspund domnului Adrian Niță, în același mod și folosind același mesaj nociv, aș putea spune că domnia sa demonstrează ce înseamnă să fi "terorist intelectual". Pentru că nu-mi pot permite, din respect pentru cei care citesc aceste rânduri, voi spune doar că avem de a face cu o manipulare tipic comunistă a unui neo-marxist care face ce știe cel mai bine: minte și dezinformează.
    Sigur, în virtutea dreptului la exprimarea opiniei, domnul conferențiar universitar poate spune orice despre oricine, dar în virtutea dreptului la onestitate și bun simț ar trebui să probeze ceea ce spune. Mai ales că, în calitate de cercetător științific al unui Institut al Academei Române, e posibil ca domnul conferențiar să fie plătit și din banii susținătorilor "Coaliției pentru Familie".
    Sunt convins că domnul conferențiar Adrian Niță știe ce scrie în Art. 369 din Codul Penal despre "Incitarea la ură sau discriminare". În caz că nu-și amintește citez: "Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani".
 

    Întreb și eu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din România, ce instanță de judecată a stabilit că cei care formează "Coaliția pentru Familie" sunt un grup infracțional? Dacă domnul conferențiar Niță are documente doveditoare cu privire la "grupul infracțional" numit "Coaliția pentru familie" nu ar fi cazul ca Procurorul General al României să se autosesizeze? Sau dacă domnul Niță incită la ură și discriminare, in virtutea egalității în fața legii, nu ar trebui cumva să dea socoteală?
    Nu ar fi cazul ca Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să ancheteze Curtea Constituțională a României, care a avizat favorabil demersul Coaliției pentru Familie, dacă afirmațiile domnului Adrian Nițu sunt reale? Sau nu ar fi cazul ca Instanța supremă să ancheteze și Parlamentul care de asemenea a avizat favorabil demersul "unui grup infracțional", cum afirmă domnul conferențiar Nițu?
    Deși aș putea să mă supăr pe acești neo-marxiști, care în ultimele săptămâni s-au năpustit asupra Coaliției pentru Familie și asupra susținătorilor demersului de modificare a Constituției, mă încearcă doar o milă profundă și închei spunând doar atât: Tată, iartă-i căci știu ce fac!

Samy Tuțac

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe