28 Octombrie 20

Atacul contra Crăciunului și Paștelui din partea USR-ului a început

   Un fragment din știrea inițială publicată de evz.ro ar fi acesta:

   „Nicușor Dan a afirmat că este foarte puțin probabil ca Primăria Capitalei să mai aloce fonduri pentru deja celebrele târguri de Crăciun și de Paști din București. Motivația noului edil a fost aceea că situaţia economică este dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe.

   „Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele.”

   Numai o persoană cu totul neinformată sau ușor de manipulat ar putea crede astfel de „tertipuri” manipulatoare din partea noului primar (prin fraudă sau nu) al Bucureștiului, Nicușor Dan. Acesta atingând un punct nevralgic al societății românești, anume școala, pusă într-un context anume pentru a sensibiliza bucureștenii, astfel să reușească prin astfel de decizii să șteargă puțin câte puțin atmosfera Crăciunului și a Paștilor din spațiul public. 

   Ateismul, agresivitatea, atacurile constante contra Bisericii din partea USR sunt deja o banalitate...mulți români încă nu s-au prins că vrând să scape de „vechii comuniști” (PSD), îi votează fix pe noii comuniști, anume pe USR, cu aceeași ideologie la bază...văzându-i ca pe niște „salvatori”.

   Să ne amintim de una dintre escapadele „USR” în ceea ce privește Biserica lui Hristos, Ortodoxia: Andrei Caramitru a fost amendat cu 5000 de lei ce CNCD după postarea sa în care spunea că Biserica Ortodoxă e o instituție "criminală, retrogadă, retardată, coruptă" și o compara cu ISIS.
 
Foto credit: bucurestilife.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe