23 Ianuarie 22

Ăștia sunt cei care râdeau de bătrânii care stau la coadă la moaștele Sfintei Parascheva?

Avem magazine cu garduri între oameni, libertatea aproape anulată, primim manipulare pe pâine, oameni închiși în anumite ore în casă pe bază de „vaccin”, de parcă virusul nu trece printr-un gard sau „iese” doar după orele 22 la întâlnire cu vaccinații anti-covid ... astăzi au apărut garduri la „târgurile de vaccinați”, căci „târguri de Crăciun” nu ai cum să le numești din moment ce libertatea, pacea, toți oamenii nu sunt primiți acolo ... doar pe bază „de ceva”.

Două titluri care spun tot ce se mai poate spune: „Nicuşor Dan face bani din bucuria copiilor la Târgul de Crăciun Bucureşti” & „Gabriela Firea îi cere lui Nicușor Dan să lase liberă intrarea la Târgul de Crăciun din București”. Întreb pentru un prieten, dacă era primar general Gabriela Firea în București, ce făceau USR-iștii, revoluție pe bază de „târg”? Acum de ce tac? Sunt buni banii?

În acest context am citit postarea lui Stefan Adrian Jurca pe un site social, bună tare: „Auzi oaie, tu râzi de bătrânii care stau la coadă la moaștele Sfintei Parascheva dar tu stai la coadă să-ți plătești biletul de intrare la târgul de Crăciun al lui Nicușor Dan ca să crăpi în tine cârnați și tot felul de bazaconii. Meriți oaie din plin totul, și prețul mare la curent și la gaze și la gicalorie!”

Foto credit: libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe