23 Ianuarie 22

Astăzi s-a făcut pomenirea de patruzeci de zile pentru fratele nostru Mihai Făgădaru

Am avut ocazia să vorbesc cu Mihai, să înfăptuim proiecte comune și să milităm de la suflet la suflet pentru păstrarea normalului, libertății și credinței sănătoase a românilor. Mihai, până în ultima clipă, atunci când boala l-a răpus, a luptat pentru adevărata sănătate a oamenilor, el a fost un virtuos creștin și un om de o calitate deosebită.

Mărturia actriței Ioana Picoș (sursă foto), fosta soție a lui Mihai, despre copilașii lui Mihai la pomenirea tatălui lor este înduioșătoare: „Astăzi a fost pomenirea de patruzeci de zile pentru Mihai. Cu această ocazie, copiii au participat pentru prima dată la un parastas. Nu au mâncat și nu au băut nimic de dimineață pentru a se putea împărtăși la Sfânta Liturghie (ceea ce s-a și întâmplat și am fost mândră de ei că au rezistat până la finalul slujbei) și au înțeles că aceasta din urmă este o slujbă pentru "sufletul lui tati ca să fie cu Dumnezeu".
Poate cea mai frumoasă rugăciune pentru sufletul lui Mihai a fost momentul când Ioan și Sava au spus cu glasurile lor curate "Dumnezeu să te ierte, tati". Cu siguranță aceste două rugăciuni au ajuns la El și au fost auzite.
Dumnezeu să-l ierte și să îl primească în Împărăția Sa.” - a scris actrița pe un site social.

Și IPS Teodosie l-a pomenit la slujba parastasului pe fratele nostru, Arhiepiscopul Tomisului menționând faptul că Mihai sigur va lupta prin rugăciunile lui la Domnul pentru ca să nu ne fie încălcate credința, libertatea și calitatea noastră de români ca să mergem mai departe în lupta cu tot răul și să luptăm contra dezrădăcinării noastre de credință, demnitatea de români ... Dumnezeu să-l ierte!

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe