28 Septembrie 22

Astăzi la Metrou s-au dat covizi gratis, cu aromă de omicron ...

Greva prelungită a angajaților STB a adus oamenii în situația de a se călca efectiv în picioare pentru a prinde metroul care îi duce la servici, piață sau alte locații.

Iulian Capsali (sursă foto) scrie tranșant despre această situație pe un site social: „Astăzi la Metrou s-au dat covizi gratis, cu aromă de omicron. Stocul a ajuns pentru majoritatea bucureștenilor, dar mâine se reia livrarea de la prima oră pentru cei care au rămas fără rezerva strategică de iarnă.
Nicușor Dan crede că covizii lui au aromă de DNA, dar speră să nu ia mai mulți decât au luat alți colegi cu experiență. Să ajungă la toată lumea.”

Asta este „România lucrului bine făcut” a lui Iohannis și prietenii, PNL, PSD, USR, PLUS, UDMR ... acesta este rezultatul politicii acestora. Oamenii sunt disperați, nu mai au bani pentru facturi, pentru combustibil, pentru gaze, curent electric... scumpirile din ultimele luni au arătat cât de perfizi sunt cei care au condus și conduc România. Am scris recent articolul „Credem tot de dragul de a rămâne într-o continuitate penibilă a ignoranței”, articol în care este prezentată o postare pe un site social din partea doamnei Cristina Prună, deputat USR-PLUS, o postare în care doamna în cauză ne explica nouă, ăștia neștiutori, cum „liberalizarea” prețurilor energiei electrice reprezintă NORMALITATEA ORICĂREI ECONOMII DESCHISE ... simțiți „normalitatea” în buzunare?

Dar nu-i nimic, tot PNL, PSD, USR, UDMR, PLUS vom vota și la alegerile viitoare, uităm repede, suntem manipulați și mai repede...

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental bine Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng Chicago P.D. Sezonul 2 skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома care lui Hristos Iisus din este CE sunt nu despre 10 SE au domnului Dacă viața Prin Ioan ar cel te mare le mult mai sau cine Cea Cum cei face copii ai spre unde Lumea toate are in IPs Calistrat am cu aL De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe