24 Octombrie 20

Pe 26 septembrie este ziua actorului Jim Caviezel, actorul care a jucat rolul lui Iisus Hristos în filmul „Patimile lui Hristos”

   În cadrul filmărilor filmului regizat de Mel Gibson, „Patimile lui Hristos” din 2004, „se spune că Jim a fost lovit de fulger și biciuit din greșeală de doua ori. După aceasta accidentare, a rămas cu o cicatrice de 35 de centimetri pe corp. El și-a dislocat umărul după ce crucea de 68 de kilograme a căzut pe el, s-a îmbolnăvit de pneumonie și hipotermie după ce a petrecut aproape o zi întreaga pe jumătate dezbrăcat atârnat de cruce. Pentru un efect cât mai autentic, Caviezel se trezea aproape în fiecare noapte la ora 2 și petrecea intre opt și zece ore pe scaunul de machiaj. În final, după ce a încheiat filmările, a suferit o operație la inima din cauza stresului extrem la care a fost supus în timpul realizării proiectului.” - conform filmnow.ro .
   Filmul „Patimile lui Hristos”, potrivit unor surse, deține cele mai mari încasări în SUA din toate timpurile la acest gen de film, aproximativ 370.8 milioane dolari, iar la nivel mondial a încasat 611 milioane USD. Mel Gibson a plătit 30 milioane de dolari din buzunarul propriu pentru producție, deoarece niciun studio nu dorea să preia proiectul (oare de ce??).
   Jim Caviezel a fost avertizat că asumarea rolului i-ar putea distruge cariera. Însuși actorul a mărturisit într-un interviu că regizorul l-a avertizat în legătură cu pericolul pe care l-ar putea avea rolul pentru cariera lui: "I-am spus atunci că toți avem o cruce de purtat și că rolul lui Iisus reprezintă crucea mea. Am crezut mult în el", a mărturisit starul.


 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe