27 Mai 22

Asta e democrație și stat de drept? Oameni care protestează pașnic pentru drepturile lor, călcați în picioare de caii poliției?

Later edit: un sofer originar din Romania(foto dreapta) a fost dat jos din tir si batut cu bestialitate de politia canadiana, in timp ce e era tinut la pamant. Se pare ca are mai multe organe interne afectate. Se pare ca motivul principal este un material video lansat de el, prin care indemna a rezistenta civica pana la capat, care a devenit viral...

Ceea ce se intampla acum in Canada, are o importanta cruciala pentru viitorul cetatenilor din toate tarile cu regimuri declarate democratice. In fata determinarii celor care protesteaza pasnic pentru libertate si respectarea drepturilor omului, impotriva incalcarii Constitutiei si a restrictiilor abuzive, liderul globalist si neomarxist Justin Trudeau a declansat razboiul total, aruncand fortele de ordine in forta impotriva unor cetateni pasnici, batrani, femei, copii.
S-a ajuns la abuzuri greu de imaginat intr-o tara cu un regim asa-zis democratic: protestatarii sunt dati jos din camioane cu forta, batuti, improscati cu spray lacrimogen in fata, calcati in picioare cu caii de politie, li se blocheaza conturile, li se fura benzina si mancarea, li se confisca animalele de companie, li se ridica custodia asupra propriilor copii, sunt amenintati cu inchisoarea...
Regimul globalist, ultraprogresist si neomarxist a lui Trudeau este disperat ca va pierde puterea si mai ales ca miscarea de rezistenta pe care au declansat-o prin abuzuri devine un model pentru miscari de rezistenta civica din intreaga lume, inspirand oamenii sa aiba curajul si determinarea de a lupta pana la capat pentru drepturile lor si pentru Libertate. Trudeau si ciracii sai vor face orice ca sa zdrobeasca Convoiul pentru Libertate, ca sa dea un exemplu tuturor luptatorilor din miscari civice din lume, ca rezistenta lor este inutila si nu poate duce la victorie.
Este practic un razboi total al unei noi forme de dictatura globalist-neomarxiste impotriva statului de drept, a constitutiilor, a democratiei, pentru relativizarea unor drepturi fundamentale ale omului, precum dreptul la protest si la asociere, dreptul la libera exprimare si dreptul la proprietate.
In aceste zile, rugaciunile, gandurile bune si sperantele a sute de milioane de Oameni Liberi din intreaga lume sunt alaturi de curajosii luptatori pentru Libertate din Canada.
Hold the line! Nu cedati! May God help you and give you strength! Dumnezeu sa va apere si sa va intareasca!

Autor: Andrei Dinca, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe