09 Decembrie 22

Ascultați un cuvânt fără menajamente de la un fost mare și celebru vrăjitor – John Ramirez

De la cineva care vorbea cu diavolul: Halloween-ul este o idee proastă

— Ar trebui creștinii să sărbătorească Halloween-ul? Unii cred că poate fi ca și alte sărbători, dar un fost satanist care acum este pastor spune: NU, creștinii nu ar trebui să sărbătorească! L-am prins recent pe John Ramirez și a avut un avertisment puternic pentru credincioși…

Istoricul lui John Ramirez

– Spune-ne puțin despre cum ai fost în relație cu satanismul și închinarea la diavol?

— Cu 25 de ani în urmă, un băiat de 8 ani de la biserica demonilor m-a învățat, fiind antrenat de închinarea diavolului de rang înalt la vrăjitori și vrăjitoare spirituale, transformându-mă, învățându-mă cum să preiau teritoriul, să cer contracte și tărâmuri demonice, cârmuitori de demoni, primul și al doilea cer… Am fost antrenat până la vârsta de 35 de ani, mi-am vândut sufletul diavolului, m-am căsătorit de Halloween, (am avut o nuntă demonică), mi-am botezat (închinat) fiica părții întunecate la 11 ani… Deci asta a fost toată viața mea, adică am respirat, am mâncat, am dormit vrăjitorie. Mi s-a cerut să-mi proiectez corpul la nivel regional, a trebuit să arunc blestem pe regiune pentru că dacă pot blestema regiunea, pot captura oamenii.

— Știind de unde vii și ce făceai, ești destul de descurajat că vezi creștini sărbătorind Halloween-ul. De ce?

— Nu știu cum Îl poți înșela pe Dumnezeu, nu știu cum îl puteți înșela pe Domnul Iisus Hristos pentru că nu văd că Satana vine în Vinerea Mare să stea cu noi… Sărbătorind Halloween-ul, am avut o nuntă demonică, de ce ți-ai pune copiii tăi, familia ta, de ce ai pune scopul tău, destinul tău, de ce ți-ai pune toată eternitatea într-un altar demonic?
Halloween e doar distracție și bomboane?


— Oamenii spun că este doar distracție, bomboane, copiii poartă costume… Ceea ce spui tu e mult mai mult…

— Bomboane???… N-am mai spus asta înainte, dar, în felul acesta, oamenii din diferite medii ale vieții pot face pe bomboane vrăjitorii. Nu știi de la cine iei bomboane, nu cunoști persoana, în niciun caz nu știi că este o vrăjitoare, că ea prectică Wicca, practică New Age, tu nu o să știi că intri direct sub drepturile ale acestei vrăjitoare ce practică aceste lucruri, oferindu-ți acest tip de bomboane… Apoi, duci bomboanele acasă și bagi chestiile alea în corpul tău… Pe deasupra, Anton LaVey a spus cu gura lui, – știi că el este conducătorul bisericii satanice – cu gura lui a spus: Vreau să mulțumesc fiecărui părinte creștin pentru că i-a permis copilului lui să sărbătorească Halloween o dată pe an. Este sărbătoarea diavolului. I-a făcut pe Adam și Eva să piardă totul din cauza unei greșeli, i-a spus lui Esau (Isav) într-o situație să își piardă (vândă) dreptul de întâi născut.

De ce ai aduce acest tip de blestem în casa ta și ai blestema familia de la 3 până la 4 generații? Atunci când copiii tăi au cinci ani și crezi că este cool să-i costumezi, odată ce ai pus un costum pe cineva, amintești de păcălirea lui Adam și Eva din grădina Edenului, când au fost făcuți după chipul lui Dumnezeu și după asemănarea perfectă a lui Dumnezeu, diavolul i-a păcălit cu păcatul și le-a schimbat identitatea și odată ce ai pus costumul, poți să-l îmbraci ca Noe, sau ca păstorul Avraam, odată ce ai pus acest costum în ziua de Halloween, dai Halloween-ului dreptul de a-i fi părinte, schimbi identitatea copilului tău, scopul lui, destinul lui a fost anulat, dacă nu renunți la el și îl aduci înapoi. Aceasta este păcăleala diavolului, da…
Spui asta oriunde mergi?

— Spui asta oriunde mergi…?

— Oriunde merg… Nu mă tem! Nu sunt corect din punct de vedere politic. Prefer să fiu corect în fața lui Dumnezeu, ar trebui să ajungi în rai. Vreau să spun că, câteodată, în biserică te enervezi, se enervează pe mine. Întreabă de ce vorbesc așa… dar cum ar trebui să vorbesc? Dumnezeu mi-a spus să spun adevărul! Sunt doar un poștaș!

— Acum că ești creștin, ești, de fapt, un slujitor al Evangheliei, spui că ești într-un moment din viața ta când spui: Vreau să-i plătesc vrăjmașului înapoi pentru tot timpul pierdut!

— …pentru cei 25 de ani și mai mult! Am mers în locuri în care oamenii se manifestă prin manifestări ale demonilor care scot demoni și vindecă oameni… Vreau să spun că locul în care trăiesc astăzi este ca Biserica din Faptele Apostolilor, o Biserică puternică, acea Biserică ce a ieșit din camera de sus, știi că de aceea trăiesc…. Vorbeam cu o altă soră, îi spuneam că există o doamnă musulmană, a venit la altar, a făcut un cancer, e musulmană, a renunțat la islam, a renunțat la situație, L-a acceptat pe Iisus, apoi a mers la medic -nu a mai văzut nici urmă de cancer- Acesta este Dumnezeu pe care Îl știu. Iisus Hristos pe care Îl cunosc, la fel ieri, astăzi și în veac.

Acești oameni care provin din practicile oculte, am fost în haina lor, am folosit Ouija board, am practicat Wicca, New Age… manifestări în care oamenii „se eliberează” și vezi schimbarea lor când observă iubirea lui Iisus Hristos care îi cuprinde… asta nu poate fi prețuit. Nu mă deranjează să plătesc prețul… o să fac asta și, apoi, Dumnezeu mă va chema acasă… și când voi pleca, -ascultă-mă cu atenție- când voi părăsi această lume, Îl voi face pe Iisus Hristos mândru… și raiul se va bucura și iadul va plânge pentru că am părăsit câmpul de luptă. Lupt pentru a păstra credința… Să nu îl slăbesc pe diavol… Mulțumesc mult, Dumnezeu să te binecuvânteze!

Sursă: chilieathonita.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe