30 Noiembrie 21

Armata și poliția din Austria se revoltă contra lockdownului

Se pare că tot mai multe persoane, tot mai multe entități juridice din toate statele sufocate de noua „religie a covidului” care propovăduiește „noua dictatură”, se revoltă pentru libertate. Considerăm că revenirea la adevărata precauție sanitară este o urgență majoră, o urgență de bun simț, fără a face excepție de vre-o boală sau virus, mai ales că în ultimul timp pare că există doar Covid în lumea aceasta, parcă am scăpat de toate bolile și toți virușii de pe pământ ...

Nebunia din Austria se amplifică, această țară fiind prima din lume care impune lockdown pentru nevaccinaţii contra Covid-19, o decizie fără precedent, mai ales că vaccinații și nevaccinații se pot infecta și pot transmite mai departe virusul cu o mortalitate de aproximativ 1-2 % ... asta în situația în care există boli și viruși cu o mortalitate, ca și procentaj, mult mai mare decât Covid-19.

Site-ul inpolitics.ro prezintă faptul că „politicienii și sindicatele fac apel la o revoltă masivă împotriva acestei măsuri de ”ucidere a libertății”, unică în lume.
Liderul Partidului Libertății (FPÖ), Herbert Kickl, a cerut o mega-demonstrație pe 20 noiembrie la Viena, la scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate austriece (FGÖ) Manfred Haidinger, urmîndu-i exemplul și alăturîndu-i se, într-o scrisoare publicată pe 14 noiembrie. Ei intenționează să „apere drepturile și libertățile fundamentale”, FGÖ mai precizînd că „toată lumea” este autorizată să demonstreze, chiar și în situații de lockdown.” - se arată în articolul sursei mai sus menționate .

Europa in flacari: armata si politia din Austria se revolta contra lockdownului

Pandemia aruncă Europa în aer: pe 20 noiembrie, la Viena, este programată o manifestație uriașă de protest împotriva măsurilor restrictive ale guvernului la care, în premieră absolută, se vor ralia armata și poliția.
Poliția și armata, prin sindicatele lor – Austria fiind o țară în care militarii au dreptul la organizare sindicală – au anunțat că refuză să controleze permisul de sănătate impus de guvern în numele „libertății și demnității umane” și se vor alătura unei ample demonstrații împotriva izolării obligatorii pe 20 noiembrie, la Viena.
La doar câteva zile după ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a hotărât să izoleze persoanele nevaccinate, decretînd lockdown, politicienii și sindicatele fac apel la o revoltă masivă împotriva acestei măsuri de ”ucidere a libertății”, unică în lume.
Liderul Partidului Libertății (FPÖ), Herbert Kickl, a cerut o mega-demonstrație pe 20 noiembrie la Viena, la scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate austriece (FGÖ) Manfred Haidinger, urmîndu-i exemplul și alăturîndu-i se, într-o scrisoare publicată pe 14 noiembrie. Ei intenționează să „apere drepturile și libertățile fundamentale”, FGÖ mai precizînd că „toată lumea” este autorizată să demonstreze, chiar și în situații de lockdown.
Obligația de control impusă de ministrul de Interne, Karl Nehammer, a fost deja respinsă de sindicatul polițiștilor. În plus, Uniunea Forțelor Armate Austriece -sindicatul militarilor – anunță că armata va participa la această mare adunare de la Viena, o palmă răsunătoare pentru un guvern care, potrivit presei austriece, denotă din ce în ce mai multă panică.
Președintele Sindicatelor Social Democrate (FSG) și al Sindicatului Poliției, Hermann Greylinger, nu lasă nicio îndoială, într-un interviu, legat de imposibilitatea poliției de a efectua aceste verificări, potrivit săptămânalului Wochenblick.
Manfred Haidinger (FGÖ) adaugă în scrisoarea sa: ”Confirmăm prin prezenta că participarea la mitinguri este un drept legal deosebit de protejat și că rămîne valabil și în timpul măsurilor valabile în prezent. Participarea la adunări și deplasarea în toată Austria sunt permise.”
Scrisoarea amintește, în final, și că „interzicerea unei adunări cetățenești, precum și interzicerea întrunirii partidelor politice au fost recunoscute ca ilegale” de către Curtea Administrativă din Viena. (B.T.I.)” - sursă: inpolitics.ro

Sursă foto: ziarulromanesc.at
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe