24 Ianuarie 21

Arhiepiscopul Tomisului a explicat că autoritățile vor să știe câți preoți vor să se vaccineze împotriva noului coronavirus

   Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie a declarat că autoritățile vor să știe câți preoți vor să se vaccineze împotriva Covid19: „Ni s-a cerut în două zile să confirmăm câți preoți se vaccinează. Nu putem în două zile. În zilele de sărbători suntem la biserici, suntem cu credincioșii. Am cerut o săptămână. Nu voi obliga pe nimeni.
   E liber orice preot să se vaccineze, dar fiecare cu o conștiință responsabilă.
   Ni se cerut cum se vaccinează preoții. Îi vom consulta o săptămână, că doar nu arde nimic. Fiecare se vaccinează, eu nu oblig pe nimeni. Nu sunt în cunoștință de cauză. Am consultat mulți specialiști și voi mai consulta.Mulți specialiști din Medicină sunt reținuți. Este sigura dată când o pandemie este dirijată mai mult politic decât medical. Am semne de întrebare”, a spus IPS Teodosie. Întrebat despre posibilele restricții aplicate Bisericii de marile sărbători, arhiepiscopul Tomisului a spus că „Biserica nu se va mai închide. - informează activenews.ro

   IPS Teodosie continuă oficierea de slujbe, în ciuda plângerii penale făcute împotriva sa, în care este acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor pentru că mii de oameni au venit să ia apă sfințită de Bobotează, la Constanța, conform tradiției ortodoxe.

   „În fiecare zi să fim mai aproape de Adevăr. Mai aproape de Dumnezeu, care este Adevărul Suprem, să alungăm minciuna, răutatea, ura, invidia, şi toată depărtarea noastră de Dumnezeu dar şi de semenii noştri.” - IPS. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
1 Spam
1
Vrednic este!
avatar
1 Spam
2
Vrednic este

1Vred nic este

Vrednic este! Libertatea religioasa e scrisa in Constitutie !
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe