30 Noiembrie 20

Arhiepiscop catolic, reacție dură după declarațiile Papei Francisc privind homosexualii

   „Declarațiile Papei Francisc privind legalizarea unei forme de parteneriat civil între persoanele de același sex au stârnit o nouă furtună în sânul Bisericii Romano-Catolice.

   Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a scris că „nu trebuie să fii teolog sau expert moral pentru a ști că aceste afirmații sunt totale heterodoxe și constituie o cauză foarte serioasă de scandal pentru credincioși”.

   El consideră că declarațiile Papei Francisc reprezintă „a n-a provocare prin care partea ultra-progresivă a ierarhiei vrea să provoace o schismă”.

   Arhiepiscopul nu se referă la Suveranul Pontif ca la „Papa”, ci îi spune pe numele laic, Jorge Mario Bergoglio. Vigano notează că „Bergoglio încearcă în mod imprudent să crească mizele, printr-un crescendo de afirmații eretice într-un așa fel încât să forțeze partea sănătoasă a Bisericii – care include episcopi, clerici și credincioși – să-l acuze de erezie, astfel încât el să declare acea parte a Bisericii drept schismatică și „dușman al Papei” ”, a scris el într-un articol publicat pe Lifesitenews.

   Vigano consideră că Papa urmărește expulzarea celor care urmează tradiția credinței catolice, cu scopul „de a-și consolida propria putere într-o Biserică ce numai nominal ar fi Catolică, dar care în realitate ar fi eretică și schismatică”.” - informează r3media.ro

Citește articolul complet pe: Arhiepiscop catolic, reacție dură după declarațiile Papei Francisc privind homosexualii: Se pare că încearcă să forțeze eliminarea catolicilor care vor să rămână fideli învățăturii Bisericii. Are de partea sa „deep state-ul” și elitele globaliste
 
Sursa foto: Lifesitenews.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe